Iskolaváltás, megérné?
Hát nemtudom... Szerintem ne arra adj, hogy ki mennyire szimpatikus neked, vagy te mennyire vagy szimpatikus másnak.
Engem nem szerettek középiskolában, mert visszahúzódó voltam, nem voltam benne a nagy balhékban a gyepáljuk meg xy-t azért mert kék a szeme jellegű megmozdulásokban. Mégis úgy gondoltam, hogy én egyetemre szeretnék menni, és ez a cél, ebben pár idióta nem akadályozhat meg.
Azóta lediplomáztam, múlthéten vettem át a diplomám, a héten voltam állásinterjún, és 2 hét múlva remélhetően kezdek is :) Tehát nem vagyok elveszett gyerek.
Az motiváljon, hol tudsz tanulni. Az iskola erőssége teljesen mindegy egységes érettségi van. Maximum ha gyengébbnek érzed a sulit te tudd magadban, hogy többet és jobban kell tanulnod, hiába ad 4-est a tanár arra, ami éretségin kevés lenne.
Ezt magadban kell lezongorázni.
1) Gratulálok a diplomához és az álláshoz :)
2) Igen, tudom, csak hát én egyrészt nem elsőtől jártam abba az osztályba, hanem két éve félév előtt mentem át, és így alapból én voltam a "fura új gyerek :D", és kb még mindig nem illeszkedtem be teljesen. :/
Másrészt meg megkaptuk a listát, hogy kik lesznek a tanárok... hát, nagyjából a legrosszabbak. Igen, persze, kifogás mindig van, de aki azt a tárgyat tanítja, amiből érettségiznem kéne, szerintem utál engem, vagy nem tudja ki vagyok (de tényleg. Nem tudja a nevem, pedig egy éve tanít... :D) És néztem a sulinak a továbbtanulási eredményeit, és nem lettem tőle túl boldog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!