Sopronban vagy Győrben hol találok ilyen iskolát?
Eddig nyolcosztályos gimnáziumba jártam,jövőre leszek 10-edikes, viszont nyáron elköltözünk, így iskolát kell váltanom.
Nekem olyan suli kéne, aminek van általános tagozata, mert ugye nem tudok valamilyen kiemelt (pl. nyelvi, humán) tagozatra menni, mert 9-ben nem tanultam kiemelten semmit.
Egy elég erős gimit szeretnék, mert a mostani sulim erős, és nem akarok lejjebb adni a szintből. Azért nem egy zseniképzőt, csak egy elismert helyet szeretnék.
Ezenkívül ne legyen vallásos, és ha Győrben van, akkor legyen kollégiuma.
És ilyenkor hogy kell felvételizni? Gondolom megnézik a bizonyítványomat. Viszont azzal az a gond, hogy az idei bizim nem lesz épp a legjobb,nem haltam bele a tanulásba, gondoltam jövőre úgyis szabsávok meg minden, most még egy kicsit lazábban veszem. A rossz annyit tesz, hogy lesz egy hármasom és három négyesem, a többi ötös.
Gondolom meghallgatnak ilyenkor szóban is. Ott azért lehet bizonyítani, hogy többre vagyok képes, mint amit a bizonyítványomban látnak?
Tehát a kérdések röviden:D: Sopronban és Győrben ismertek-e ilyen gimit, illetve hogy kell 10. osztályba felvételizni?
Előre is köszi!
Sopron :
Széchenyi István Gimnázium
Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum (ha vallásos vagy)
Győr :
Révai Miklós Gimnázium ---> (én ide szeretnék menni:))
Kazinczy Ferenc Gimnázium
Remélem segítettem!.:)
szerintem berzsenyibe ne menj XD
am nem kell a vallásosság hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!