Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megtanulni a...

Miért nem tudom megtanulni a történelem anyagot?

Figyelt kérdés

Múlthéten feleltetett és én tanultam rá2-3 órát ígyis 1-es lett.

Más tantárgyból pl irodalomból 15perc alatt megtanulok 2-3oldalt ötösre.

A törtènelmet miért nem tudom?

Egy kicsit szerintem a tanár miatt is,mert engem borzasztóan utál. Sok embertől kérdez felelés közbe,ha nem megy neki akkor mást tesz fel neki. Nálam meg csak 'Ülj le egyes!"

2016. máj. 1. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
próbáld meg más módszerrel és jól vedd át. Mármint én is ismertem 1-2 ilyen tanárt ...nem lehet ellene mit tenni , jobban meg kell tanulnod
2016. máj. 1. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen anyagból feleltettek?
2016. máj. 1. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Valljuk be, hogyha nem úgy tanítja a tanár ahogy kell és nem logikusan vezeti végig, akkor egy magolós sz*r dolog az egész. Én is jelenleg abból élek, amit órán hallok és lejegyzetelek mert a tanár 5x elmondja és vissza lehet kérdezni, bárhányszor megáll és másképp érteti meg az anyagot. Sokat mesél, és sztorizik így összességében jó órákat tart, de nekem ígyis egy töri órára 110%-osan kell figyelnem, avagy elvesztem a fonalat. ;)

Mostmár legalább nem terrorizmus van, mint nekünk általános felsőbe volt, hogy kapartuk az anyagot, csak ledarálta az információt azt tudjad.. Na ez NEM tanítás. Meg is utáltam mint a sicc ezt a tárgyat. Most próbálja középiskolai tanárnőnk ezt 'kikorrigálni' több-kevesebb sikerrel, de nyitottabb vagyok :D

Egyébként beállítottságtól függ, nekem például a kémia megy kívülről, melyhez csöppet sem kell tanulnom, legfeljebb továbbképzem magam egyetemi szintes anyagokkal, ami élvezetes.. =)

Semmi para, próbáld átlátni a dolgokat logikájába és úgymond 'összefűzni az apró szálakat', pláne ha magyar töriről van szó.

Még egy tanács: VIGYÁZZ a kísérleti töri tankönyvekkel! Rohadt bonyolult ábrával teliek, amelyből semmit nem lehet értelmezni - nekünk speckó ilyen van, tanárnő ezért projektorral egyértelműsít. Szval ne hagyd magad belezavarni.. ;)

2016. máj. 1. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!