Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megtanulni a...

Miért nem tudom megtanulni a történelem anyagot?

Figyelt kérdés
Minden tantárgyból szín ötös vagyok, pedig mindenre együtt maximum másfél órát szánok, és csak négyesem és ötösöm van, de mindenből ötösre állok, kivéve töriből. Hatodikos vagyok most, és tavaly még töriből is ötös voltam, de most már nem. Időm nincs sok a tanulásra, mert mindig próbáim és előadásaim vannak. De ha mégis van egy kis időm rá, törit tanulok. De akkor is, akármennyi időt szánok rá, NEM MEGY. Hármasra állok töriből (3,5,3,1 és még egy témazáró amit most írtunk) . Valaki nem tudja, hogy miért? =S
2010. jan. 9. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul tanulod. Próbáld meg nem bemagolni, hanem átlátni és megérteni az összefüggéseket. Először olvasd el az egészet és a folyamatot próbáld megjegyezni, utána a részleteket! Ha kell, mert nem érted, hogy egy adott dolog miért érdekes, olvass előre! Az segít. A történelem fontos, aki nem ismeri a múltját, annak nincs jövője. Hajrá, ne add fel!
2010. jan. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!