Hogy vegyem ra magam a tanulasra, amikor kint ezerrel sut a nap?
Vizsgaim lesznek ket het mulva, kismillio essze stb var ram, de meg ha ulok a konyv felett is valahol mashol jar az agyam... Pedig szenvedek nagyon, minden reggel felkelek, hogy legyen eleg idom tanulni stb. de este ugy fekszem le, hogy semmi ertelme nem volt a napnak...mar kicsit ketsegbe vagyok esve. :( Valami jo otletet-tanacsot tudtok adni?
Koszi :)
Koszi
2. vagyok
én próbáltam azt is h kimegyek a parkba, leülök és olvasom a szakirodalmat... nagyon nem működött :( minden elvonta a figyelmem, inkább néztem az embereket, a kutyákat, de még a fákat is ahelyett h. olvastam volna XD
Ugyanezzel küszködök most én is. Hétfőn vizsga, pénteken vizsga, de még a kötelező könyvészetet sem olvastam el, nemhogy tanuljak... És már reggeltől lefoglalom magam valami mással, csak hogy ne kelljen odaülni és tanulni ilyen szikrázó napsütésben!
Aztán jön egy nagy elhatározás, eszembe jut, hogy miért is csinálom mindezt, mi a kitűzött cél, ez megmozgósít, és kiülök a szabadba tanulni. De kizárólag olyan helyen, ahol csend van...
... hat latom akkor mas is szenved! :)
Jo tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedul a vilagban :)
Elovettem a "mai adagot" , bezarkoztam, kikapcsoltam, szoval nagyon elszant vagyok, remeljuk ma lesz eredmenye... koszi a biztatast! :)
Es nektek is "sok sikert" -nem a vizsgakhoz, hanem a "magunk megemberelesehez" LOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!