Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem ra magam a tanulas...

Hogy vegyem ra magam a tanulasra, amikor kint ezerrel sut a nap?

Figyelt kérdés

Vizsgaim lesznek ket het mulva, kismillio essze stb var ram, de meg ha ulok a konyv felett is valahol mashol jar az agyam... Pedig szenvedek nagyon, minden reggel felkelek, hogy legyen eleg idom tanulni stb. de este ugy fekszem le, hogy semmi ertelme nem volt a napnak...mar kicsit ketsegbe vagyok esve. :( Valami jo otletet-tanacsot tudtok adni?

Koszi :)

Koszi

2010. ápr. 7. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
1-2 napot pihenj, szórakozz aztán csak fogsz tudni tanulni
2010. ápr. 7. 12:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Hat igen, en is ezt hittem...ez megy 2 hete! :) :( most mar azert kene jojjon az ihlet,nem? :)
2010. ápr. 7. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
zárkózz be a szobádba, háttal ülj az ablaknak h véletlenül se zavarjon a jó idő XD de tényleg, én is ezt csinálom, mert épp szakdolgozatot alkotok és csak így bírom ki :(
2010. ápr. 7. 12:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én is így vagyok vele, minden este lelkiismert furdalással fekszem le.
2010. ápr. 7. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki a szabadba tanulni. Így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.:9 Tipikus hárítás az amit csinálsz:) Nincs kedved tanulni ezért mindenfélét kitalálsz:) akarat- erő és ülj neki. Ez a legjobb amit tehetsz! Néha tarts pihit, nézz meg egy sorozatot aztán gyía vissza tanulni. Sajnos ez így működik:)
2010. ápr. 7. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

én próbáltam azt is h kimegyek a parkba, leülök és olvasom a szakirodalmat... nagyon nem működött :( minden elvonta a figyelmem, inkább néztem az embereket, a kutyákat, de még a fákat is ahelyett h. olvastam volna XD

2010. ápr. 7. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nesze, most meg a gépnél ülök, merth. elvileg írom azt a vackot, csak véletlenül itt fórumozgatok... áhhh
2010. ápr. 7. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezzel küszködök most én is. Hétfőn vizsga, pénteken vizsga, de még a kötelező könyvészetet sem olvastam el, nemhogy tanuljak... És már reggeltől lefoglalom magam valami mással, csak hogy ne kelljen odaülni és tanulni ilyen szikrázó napsütésben!

Aztán jön egy nagy elhatározás, eszembe jut, hogy miért is csinálom mindezt, mi a kitűzött cél, ez megmozgósít, és kiülök a szabadba tanulni. De kizárólag olyan helyen, ahol csend van...

2010. ápr. 7. 12:54
 9/12 A kérdező kommentje:

... hat latom akkor mas is szenved! :)

Jo tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedul a vilagban :)

Elovettem a "mai adagot" , bezarkoztam, kikapcsoltam, szoval nagyon elszant vagyok, remeljuk ma lesz eredmenye... koszi a biztatast! :)

Es nektek is "sok sikert" -nem a vizsgakhoz, hanem a "magunk megemberelesehez" LOL :D

2010. ápr. 7. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Á kedves tanulók, én már jócskán felnőtt vagyok, bár olyan a szakmám, gyártanom kell a cikkeket. Mindent csinálok helyette, még a kertet is gereblyézem, fűnyírózom, a virágokat ültetgetem, közben még porszívózok is egyet, és az idő halad. Imádom a napfényt, a sok cserjét, amelyek most virágzanak, ki a fenének van kedve még írni is. De estére aztán mindent bele, hajnalig. Rossz példát mutattam, de nem ti vagytok az egyetlenek, akiknek sokszor már a könyökükön jön ki a szellemi foglalatosság.
2010. ápr. 7. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!