Félek a matek érettségitől, tudnátok segíteni?
Még februárban kezdtem rá tanulni, és javítani akarom az előző matek érettségit. De ma már egyre jobban érzem, hogy nem fog sikerülni. Lehet a koordináta geometria miatt érzem így. Szinte alig értem mit mikor kell használni és hogyan, belenéztem az érettségi feladatokba főleg a studium generale-t néztem. És még a 3 pontosok is kifognak rajtam. Hogy lehetne ezt orvosolni gyorsan mert ma is reggel 8-tól ültem itt este 8-ig és egyszerűen alig ragad rám valami.
Ilyen nagyon egyszerűek mennek, mint pl egy szakasz felezőpontjai vagy háromszög súlypontjai, de amit az érettségin elvárnak az ennél sokkal komolyabb. Holnap kezdem el tanulni az egyenes egyenletét a kör egyenletét.
Mit tudnék még tenni? Elég szarul érzem magam amiatt, hogy lehet megint nem vesznek fel sehova mert legalább 70%-ra lenne szükségem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!