Milyen szakma/ munkahely illene hozzám?
Pedig német nyelvvel mehetnél ki az osztrákokhoz óvónőnek. Sokkal többet keres, mint egy itthoni.
Végzős óvós vagyok, ha esetleg van kérdésed. Német és matek ötvözetű pálya most nem jut eszembe (: Ha csak nem németül tanítod a matekot az ovisoknak :D
Van egy ismerősöm és azért hánykódott picit ausztriában mire megtalálta a megfelelő ovit, ahol alkalmazták is, pedig igen erős volt németből.
Ha ennyire megy a német akkor kimennék bécsbe tanulni, a lakhatásodat megkeresed gyerek vigyázassal, hatalmas előnnyel indulnál a kinti piacon ha ott végzel, én is bánom nem kint kezdtem el a felső oktatást és azt is hogy itthon fejeztem be :(.
Matematikával elmehetnél valamilyen gazdasági szakirányba, nem tudom mennyire érdekel. A német tanáraidról annyit, hogy eléggé szörnyű a mai oktatás , a tanárok helyzete, kérdezz meg mennyit keresnek, mik a lehetőségeik. Persze egy jó magántanár óránként 2000-et elkér a diákoktól, de megjegyzem azért az a saját pihenő idejéből megy délutánonként, esténként.
Ausztriában letudod a 38,5 órádat aztán mész haza, ha többett dolgozol, többet is keresel !
Egyébként minden komolyabb végzettségnek matematika az alapja, ugyhogy ez alapján "sok" lehetőséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!