Nem tudom hol folytassam tanulmányaimat általános után, tippek?
Figyelt kérdés
Érdekel a színészkedés, szívesen lennék (belső építész és)lakberendező, de nem tudom milyen iskolák vannak ahova mehetnék.
Ezeken kívül, ha tudtok szerintetek jó munkákat írjátok meg , akár (ha szeretitek) a saját szakmátokat is és leírhatnátok, hogy miért szeretitek, miért jó ott dolgozni!
2015. nov. 14. 18:56
1/2 anonim válasza:
Szia! Szívesen segítenék, de úgy nehéz, hogy nem tudja az ember, hogy hol laksz.... Remélem érted, mire gondolok. Szerintem gondold át a kérdésedet, sok benne a fehér folt.
Ha Budapesten laksz, akkor úgy hallottam , hogy a Dózsa Gimnáziumnak (15ker) elég jó drámatagozata van.
Remélem hasznos volt a válaszom. Sok szerencsét a pályaválasztáshoz.
2/2 A kérdező kommentje:
bocsi, akartam írni , elfelejtettem.
sopronban lakom
2015. nov. 18. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!