14 eves lany vagyok budapesten! Hol szerezhetnek munkat nyarra? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Szoval az a gond h anya megkerdezte/megnezte es csak 15 felett lehet diakmunkat vallalni. Azt szeretnem kerdezni h nem tudnatok e megeis valahol munkat ajanlani kuldeni amit egy 14eves lany is el tud vegezni? Lehetoleg budapesten.
Ui.: nem varnek el erte sok penzt csak egy keveset
2016. ápr. 2. 16:49
1/8 anonim válasza:
Sehol. Még bàrnod kell. Mire kell ennyire a pénz?
2/8 anonim válasza:
Még sokan felnőtteknek sincs munkájuk, nemhogy neked... Ki kell tanulni egy jó szakmát, meg kell tanulni egy nyomós idegen nyelvet, akkor már rögtön nagyobbak az esélyeid.
3/8 anonim válasza:
Ismerősök gyerekeire talán vigyázhatnál, esetleg a környéken kutyasétáltatás. (kiteszel szórólapot, hogy "Fiatal lány kutyasétáltatást vállal, 400 fot/kutya/óra áron, érdeklődni: telószám vagy vmi).
4/8 anonim válasza:
Nem hírdetheti, hiszen nem számlaképes, jól megbüntetnék érte.
5/8 anonim válasza:
#3 Már ne is haragudj, de hogy a fenébe vigyázhatna gyerekekre?! Nevetséges. Az egy felelősségteljes és szaktudást igénylő feladat. Egy 14 éves lánynak nincs annyi felelősségtudata, hogy ezt teljesíteni tudja, valamint váratlan helyzetekben nem tud reális döntést hozni...
6/8 HaEv válasza:
Kedves Kérdező!
Nem véletlen a munkalehetőségeknél az alsó korhatár!
Még gyerek vagy, élj, tanulj! Akkor akarj majd dolgozni, ha elérted a minimális korhatárt!
Bármire kell is a pénz, ha a szüleidtől nem kapod meg rá, nem fogsz "belehalni". Ha a családod anyagi helyzete miatt akarsz besegíteni, akkor tudd, hogy ez nem a te gondod!
Ha zsebpénzre kell, akkor egy előttem szóló említette a kutyasétáltatást - nem rossz ötlet. De hivatalosan nem vállalhatsz munkát!
7/8 anonim válasza:
#5 Én ezt értem, írtam, hogy ismerős gyerekére. Azért egy hatévest csak ki tud vinni a parkba... Kötekedni egyszerűbb, ugye?..
8/8 anonim válasza:
#7 Jó, és ha kiviszi a parkba, ki vállalja a felelősséget? Mit csinál, ha hirtelen baj történik. Egy 14 évesnek nincs annyi érettsége (általában) hogy ilyen esetekben jó döntést hozni képes legyen. Szülőként ilyet megengedni nagy felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!