A mai 12-13 évesnek tényleg el kell olvasni az Arany embert? (bocs nem tudom, hogy van helyesen írva a cím)
Mindegy, hogy mi kell és mi nem.
A tanár feladta, házi feladat volt. Lehet egy teljes témakör, feleléssel, témazáróval, olvasónaplóval. Ha a tanár szigorú lenne erre már 3 egyest adott volna.
Szép, hogy olvas más könyveket, (3 könyv semmi...), de ha a házi feladatot annyiban nem tudja teljesíteni, hogy egy netes/az anyukája által adott olvasónaplóban elolvasson pér oldalt és rászánjon fél oldalt szomorú. Ha a középiskolás tanár ragaszkodni fog a kötelezőkhöz, mert olyat fogsz ki, nem jósolok nagy jövőt neked.
Kedves 5-ös, én leülök hobbiból Jókait olvasni (egyik kedvenc íróm).
Az igazság nem demokratikus, így az a gyerek, aki nem ért legalább valamennyit egy kötelező olvasmány olvasónaplójából, igenis hülye.
Ettől függetlenül ne te mondd a kérdezőnek, hogy fogalmazzon igényesebben, mert az, amit te itt leműveltél, az aluljáróbéli csövesek szintjén van.
A hozzád hasonló végzettségűek cáfolnak téged.
A proli meg a szóhasználaton látszódik, szóval lehet engem prolizni, de te vagy az.
A tanár meg nem akkor tanár, ha végigbukdácsolja az egyetemet, aztán leteszi a diplomát (nehezen), utána meg ő a Jani, hanem akkor, ha esze is van hozzá, és nem lusta.
Ez minden szakmára igaz (ettől függetlenül egy értelmiségi nem olyan mint te).
Legalább két marslakó van ebben az országban, mert én is önként elolvastam az összes fellelhető Jókait.
Sosem mondanám, azt, hogy hobbiból. :) Az olyan prolis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!