Itt van pár könnyű matek feladat de valahogy mégse megy. Fogós kérdések. Valaki segítene kiszámolni ezeket?
Figyelt kérdés
Matek érettségit gyakoroltam, kiválasztottam ennyi feladatot amit nem tudtam kiszámolni... egyszerűen nem megy! Ha valaki segítene őket kiszámolni azt nagyon megköszönném! :(
2016. febr. 27. 09:24
1/2 anonim válasza:
1: megoldási ötlet: írd át az 5-t kettes alap logaritmusba
2:a táblázat fenti x értékeit rendre beleírod a lenti képletekbe, és amelyik pont a második sort adja, ő lesz a jó függvényed
3: mindkettőt x gyerek tanulja. 25 angolul, 17 németül, ebből 25-x + 17-x = 30 (az osztály létszáma)
4:a termék mostani ára x. ha 20%-al megemeled, az matematikailag szorzás 1,2-vel.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!