Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Pedagógusok Szakszervezeténe...

A Pedagógusok Szakszervezetének vezetője az szoci szimpatizáns? Annyira nem akar kerekasztalhoz ülni, ez olyan snassz viselkedés. Miért nem mutatja meg, hogy ő partner mindenben csak már végre jobb legyen?

Figyelt kérdés

2016. febr. 14. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, mindenki az. Meg szabadkőműves is, és "tudjuk ki" is, a szobája falán Gyurcsány kép van, a kertjében pedig egy kis Sztálin oltár.

Minek ülne le ahhoz az asztalhoz, ha már ellőre közölték velük, hogy semmit sem fognak teljesíteni a követeléseikből, és egyetlen döntésre jogosúlt sem ülne az asztalnál, csak Orbán szócsövei, akik még ígérni sem ígérhetnek semmit?

2016. febr. 14. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nem divat a kerekasztal megbeszélés a mostani rezsimben. Nemzeti konzultáció van, Ami nem a kerekasztalnál van, hanem levélben, meg az utcán.
2016. febr. 14. 16:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak olyan durván látványosan azt hangoztatja amit az MSZP... Én ha a helyébe lennék tuti nyilvános, sajtó nyilvános megbeszélést folytatnék és igenis látványosan leülnék beszélni az illetékesekkel. Mert ez így olyan, hogy akkor ő mit is képvisel? Nem előre akar haladni csak a sajátját fújja? Akkor ez nem megbeszélés, hanem csak vélemény és akarat követelés. Nem? Én annyira szeretném ha végre értelmiségiekhez méltón mennének a tárgyalások és igenis sajtó nyilvánosan. Ma már nem csak tv lehet a sajtó, készüljön felvétel az egész megbeszélésről és menjen fel vágatlanul egy létrehozott youtube csatornára. Akkor a nagy többség ezeket látva minden kétségét eloszlatva eldönthetné, kinek miben van igaza. Konstruktívabb lenne mint így, mert otthoni kis emberek már csak azt látjuk hogy ez se egyezett meg meg az se. De hogy látnánk hogy ki miről érvel és mit mondd, na azt nem.
2016. febr. 14. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:

"Én annyira szeretném ha végre értelmiségiekhez méltón mennének a tárgyalások és igenis sajtó nyilvánosan."

Hidd el, én is, és még nagyon sokan szeretnék ezt.

Csak sajnos ez a kormány nem képes arra, hogy bármit civilizáltan, értelmiségihez méltóan intézzen.

Úgy látom vagy képes nem vagy, vagy hajlandó nem vagy rá, hogy felfogd amit arról írtam, miért nem ül le ahhoz a bizonyos asztalhoz.

És ugye azért az is világos, hogy mind a kép pedagógus-szakszervezet vezetője szeretett volna sajtó nyilvánosságot, elsősorban élő Tv- közvetítést a tárgyalásról ( ahogy az 2007-ben a Gyurcsány által összehívott gazdasági kerekasztal tárgyalásnál volt,)de a kormány képviselői még a hangfelvétel készítését is megtiltották.

Picit fordítva ülsz a lovon.

Nem a szakszervezeti vezető fújja azt, amit az MSZP, hanem azok azt, amit ő ( is) mond.

De attól, hogy ketten ugyanazt mondják, még nem jelenti azt, hogy összetartoznak, csak azt, hogy egy kérdésben egyezik a véleményük - mint ahogy rajtuk kívül még nagyon sokan mondják ugyanazt.

Persze, tudom: mindekni szoci...

2016. febr. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!