Az elég, ha egy vagy több nőnek megadom a tiszteletet, de csak annyira amennyire ő tisztel engem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 18:44
2/7 A kérdező kommentje:
A normális nőknek igen.
2014. nov. 23. 18:47
3/7 A kérdező kommentje:
Aki velem normális és nem flegma.
2014. nov. 23. 18:49
6/7 anonim válasza:
szerintem igen. a nők egyik legnagyobb tévedése az, h a nemükért kell tisztelni őket. nem. a nemünk nem érdem, annak kell megadni a tiszteletet, aki rászolgál. a ma jellemző beszólogatós, káromkodós nőknek pl. nem.
7/7 anonim válasza:
ez most ilyen keménykedés akart lenni vagy mi? ebben mi az extra?
mert a többivel bunkó vagy vagy mi? Ezt úgy hívják normális viselkedés, nem nem kell minden nőnek nyitva tartani az ajtót, de az ellenkezőjét sem "BUUMMM!!... mi van azt hitted megvárom amíg ideérsz csak mert nő vagy!! fffpttff!! anyád!, nyisd ki magadnak"
Ha hülye pitsa akkor ja, de akkor eleve mi a töknek kéne neked tisztelettel lenni felé. Értelem szerűen ha ő is fa*z akkor neked se kell jó fejnek lenned. De azt hittem ez egyértelmű, hát ezek szerint nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!