Te lennél az? 21 éves srác vagyok, nem vagyok különlegesebb annál mint amennyire mindannyian különlegesek vagyunk.
Figyelt kérdés
Nem vagyok hibátlan, a jelenlegi életemmel sem dicsekedhetek sokat, de nem is célom az. Keresek egy olyan lányt aki eltud fogadni annak, aki vagyok, és kihozza belőlem a legjobb oldalam. Zsák keresi a foltját. Az esélyek ellenem szólnak, de valahol még kicsit hiszek a dologban. Ha korombeli lány vagy Pest környékén, és nem vagy kicseszett egoista, akkor írhasz.2014. okt. 11. 12:55
1/5 anonim válasza:
írhatsz? megengeded hogy írjon??? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Na jó, az tényleg erős lett :D
2014. okt. 11. 13:11
3/5 anonim válasza:
Nyilván nem láttad a kérdésed kiírásakor azt a kék sávot, ami tájékoztat arról, hogy a gyk nem társkereső és a szabályzat szerint nem szabad ilyen kérdéseket kiírni.
4/5 A kérdező kommentje:
Mikor valaki elsírja a búját baját, gyakran az is ebből a célból teszi ezt, vagy mikor kiírja valaki h beszélgetni vki? Sőt, vagy a fél társaság nem másra használja. Ha nagyon szúrja valakinek a szemét töröltesse nyugodtan.
2014. okt. 11. 13:40
5/5 anonim válasza:
"Mikor valaki elsírja a búját baját, gyakran az is ebből a célból teszi ezt,"
Én néha el szoktam, de nem azért, hogy csajozzak (azt már megtanultam, hogy ezzel nem érdemes), hanem azért, hogy nálam tapasztaltabb emberektől MEGOLDÁST várjak. Tehát az én kérdéseim kérdések, nem felhívások keringőre.
"vagy mikor kiírja valaki h beszélgetni vki?"
Az is hirdetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!