Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez normális ez a viselkedés?

Ez normális ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet az, hogy ma nagyon rosszul voltam a suliban lelkileg, sok minden összejött. A suliban tesi óránk volt, éreztem h mindjárt összeesek, de kibírtam. Óra után nagyon rosszul voltam, és szóltam a többieknek, hogy hívjanak tanárt, mert mindjárt összeesek. Addigra alig voltam magamnál, a kérdésekre nem tudtam felelni, és már lefeküdtem, nem bírtam ülni, forgott velem a világ, torzultak a hangok. 4-5 mp múlva (nem emlékszem előtte semmire igazán) odajött a tanár, és ébresztgetett, de válaszolni nem tudtam igazán. Azt mondta tettetem, és rám kiabált, hogy álljak fel. Nem bírtam, mert nagyon szédültem, de felálltam, utána elkezdi, hogy biztos csak tettetem. Pedig tényleg nagyon rosszul voltam, fal fehér voltam, az osztályfőnökömmel beszéltem, és nagyon segítőkész volt, elmondtam neki mindent. Szerintetek mit tegyek? Tudom el kéne felejtenem a sok sérelmet, de nem megy. A papám is 1 hónapja halt meg, az is nagyon megviselt, mintha az apám lett volna. És az a tanár meg folyton kiabál velem, pedig nem is vagyok rossz, jól tanulok :( Mit csináljak? Beszélni nem lehet vele.

12/L

2016. febr. 8. 21:29
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja, és mondták az o. társaim, hogy több mint 5 mp-ig nem válaszoltam semmire, én alig emlékszem valamire, csak arra, hogy ennyire rosszul sohasem voltam. Orvoshoz nem mehetek, félek szól a szüleimnek, nekik nem mondtam el. Azt hitte azért sírok, mert rossz a kedvem, (elég sokszor fordul elő, ugyanis az apám is 4 hónapja halt meg, meg sok dolog van.) és azóta bunkó velem, de én nagyon szeretem azt a tanárt, és mindig kedves vagyok, hogy megkedveljen. 4.-be nagyon kedves volt, de most meg szinte senkivel nem az. :(
2016. febr. 8. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!