Szerintetek ez normális viselkedés egy tanártól?
Nagy baj, ha egy tanár így beszél. Én is tanítok, és egyetértek az első válaszolóval. A tanár feladata minden körülmények között a segítés. Ezzel nem segít a gyerekeknek.
-falcon-
Én tuttira azt mondanám, igen tudom tudom tanár úr/nő látom mi lett Önből is. Maga sem vitte sokra, ha ezt feltételezi.
Engem szétszivattak középsuliban, pedig tanultam keményen, de harmasokat, ketteset adtak. Anno még volt külön felvételi így nem volt gond az egyetemi felvételi,(bár nem oda, ahová szerettem volna) 2 diplomám van kiváló minősítéssel, köztársasági ösztöndíjat kaptam, erasmust és otdkt.
Tisztelet a kivételnek, de nagyon sok elcseszett tanár van, tőlem egy orvosit vettek el, nemvolt önbizalmam, hogy megpróbáljam, meg a 3-as jegyek miatt csak költségre tudtam volna bejutni. Áldjátok a központ érettségit! Mivel államin végeztem az elsőt így késóbb, miután változtak a felvételi szabályok, már megfinanszírozni nem tudtam az orvosit.
Arról nem is beszélve, hogy nem a jegyektől és diplomáktól leszel sikeres, és nem ezektől (hiánya miatt) nem viszed semmire. Sokkal inkább az ilyen tanárok vannak káros hatással. Ezt nem is értem, hogy miért nem szűrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!