Tanulnom kell de mindjart elalszom. Mit tegyek?
Főzz magadnak egy giga erős teát. Filteres fekete teából három filter egy nagy pohárba, tegyél bele cukrot/mézet is. A tea tovább hat, mint a kávé, és amikor elmúlik a hatása, nem leszel olyan, mint a kilyukadt lufi.
Legközelebb pedig ne utolsó nap éjszaka próbáld megtanulni az egész anyagot, ez még egyetemen se megy, pedig ott az ember edzésben van.
én kézen álltam hogy menjen a fejembe vér
és turbo üzemmód elkezdtem magolni hangosan, lényeget kiszedni, hogy minél hamarabb aludhassak.
3 óra alatt bevágtam egy könyvet(gazdasági jog)
a vizsga 4 órás volt, kb mint egy érettségi
20 perc alatt megírtam...
a tanár mondta ne menjek el, helyben javítja
és hozta és csak megfordította egy pillanatra hogy lássam hogy egy 5-ös és eltette és mentem.
szóval egy petőfi vers ne fogjon már ki..
Jelents beteget.
Ezen nem múlik a diplomád, sem a doktorid..
7 es, ez így van!
Az ember ezerszer jobban járna ha legalább európai szomszédos országok dolgait tanulná.
Vagy mondjuk megtanítanának elemiben néhány szomszédos nyelvet! Annak legalább haszna lenne, és ugyanúgy fejlesztia memóriát minta petőfi!
Modernizálni kellene már végre az oktatási rendszert és ráébredni arra, hogy a 21. században és utána már nem engedheti meg magánaka világ hogy felesleges lexikális baromságokkal tömje az emberek agyát.
Arra ott vannak az adattárak...
Az ember attól ember, hogy használja a tudását!
Ennyi erővel már sokkal több értelme lenne tudósok, feltalálók, vagy más híres emberek műveit, találmányait, gondolkodásmódját megismerni..
Persze mit számít ez az uralkodó osztálynak!
Szerencsére van választás, hogy az ember mivel foglalkozik, és mivel nem, bár igyekeznek ezt is befolyásolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!