Mit csináljak, ha tanulnom kellene, de mindjárt összeesem?
Figyelt kérdés
Alig alszom mostanában, állandó jelleggel tanulok. Hajnalig szoktam fenn lenni, de sokszor 5-6kor már fenn vagyok, hogy tanulhassak. Annyira keveset alszom, hogy már nem bírom tovább. Hiába a kávé, kóla, koffeintabletta, mindjárt összeesem. Most is tanulnom kéne, de alig látom a könyvet. A lelkiismeretem viszont nem engedi, hogy elaludjam, egyszerűen felébredek kora reggel, csak épp olvasni nem tudok... mit csináljak? Írni is alig tudok már.2013. ápr. 16. 18:30
1/4 anonim válasza:
Az alvással semmiképp se spórolj! Hidd el, csak rosszabb lesz. Mennyivel jobb ha kipihenten ülsz neki tanulni.
Szerintem jól szelőztess ki a szobádban (tök jó idő van már) kávé helyett pedig igyál zöld teát és egyél teljes kiőrlésű dolgokat + zöldségeket+ gyümölcsöket.
És pihened is kell, ezt ne felejtsd el! Bár mennyit is kell tanulnod, ne tedd tönkre magad!
Jó tanulást! :)
2/4 anonim válasza:
Semmi sem ér meg annyit mint az egészséged. Hagyd a francba a tanulást, pár egyes belefér, legyél kipihent.
4/4 A kérdező kommentje:
Zöld teát is iszom, napi 3-4 bögrével, ilyen 4 decis. De mondjuk mindig is azt ittam, szóval lehet azért vagyok immunis rá. Nem tudom. Az a pár egyes meg azért nem stimmt, mert most olyan vizsgákról van szó, ami nem lehet se egyes se kettes. Csak a történethez hozzátartozik az is, hogy testvérem ideszült egy babát, akire én vigyázok napi több órát, amit meg szintén az alvásból kell leredukálnom, mert dolgoznom kell, óráim is vannak. Mégis kell napi 6-7 órát tanulnom. Na már rendesen fogalmazni sem tudok... mind1 remélem értitek mit akarok, csak már tényleg alig látok. Most eddig nem tudtam tanulni, mert a gyerek ott sírt a vállamon.
2013. ápr. 16. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!