Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kell ahhoz tanulnom, hogy...

Mit kell ahhoz tanulnom, hogy pályaválasztási tanácsadó legyek? Mit tudtok erről?

Figyelt kérdés

2013. febr. 5. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő közel áll hozzá, én is ezen indulok ha találok valahol induló tanfolyamot. Vagy andragógia, de ezt meg rengetegen végzik el...
2013. febr. 5. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:
És milyen tudás kell hozzá? Könnyű elhelyezkedni vele? Nem igazán találtam infókat a neten, csak arról, hogy mi a feladata.
2013. febr. 5. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos egyelőre én sem tudok még többet. De pont ezt a pályát szeretném én is megcélozni. Pesten keresgélsz tanfolyamot?
2013. febr. 6. 08:30
 4/7 anonim válasza:
Andragógia szakon pl. ELTE-n, lehet ilyen szakirányt választani.
2013. febr. 6. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, de oda nagyon nehéz bejutni :(
2013. febr. 6. 09:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Szabolcs megyében lakok, sulit még nem keresgéltem ezzel kapcsolatban, a napokban merült fel bennem, hogy utánanézek kicsit, de azon kívül, hogy mi a feladata, nem tudok erről szinte semmit. A ponthatár milyen? Miből érdemes emelt szinten érettségizni?
2013. febr. 6. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Biológia v. magyar v. matek v. történelem v. idegennyelv

Ezeknek az eredményei számítanak bele a felvételibe. Ebből 1-et emelt szinten kell teljesíteni. Amit szabadon választasz.

2013. febr. 6. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!