Egyetemen csak úgy tudtam felvenni az óráimat, hogy van amikor egyszerre kéne két helyen lennem. Ez normális? Úgy, hogy nem is csúsztam, minden tárgyam időben meglett eddig?
a mintatanterv szerint haladok+amikor tudtam vettem fel tesit és szabadon választhatót.
erre most lesz több alkalom, amikor egyszerre két órám lesz.. így nyilván csak az egyikre tudok menni,ahol írnak névsor:/ eléggé elkeserít, hogy legalább a MINTA órarendben figyelehettek volna erre,hogy ne legyen ütközés..
így lesz több tárgyam amire egyszer sem fogok tudni bemenni. mert a másik óra amivel ütközik, azon ott kell lenni minden alkalommal:/
a ti szakotokon is van ilyen?
bonyolult.több tárgy van egy időben. kb 10 ember fel tudta rendesen venni,hogy ne ütközzön semmivel. de a maradéknak meg csak ez maradt.
2 időpont is van az egyikre, de sokat érek vele,hogyha mindegyik időpont ütközik valamivel. érted.
másik tárgyból is 2 időpont van, de annak is az időpontjai ütköznek mással, amiből csak egy időpont van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!