Az normális, hogy egyetemen iskolalátogatási igazoláshoz egy pecsét és egy aláírás 200 ft-ba kerül?
Bementem a TO-ra és mivel a több mint fél éve megrendelt diákigazolványommal nem tudom igazolni magam, ezért kértem egy iskolalátogatási igazolást, hogy ne büntessenek meg. Ezután más okból kellett még 3 db és az már 800 ft. Mindezt azután tudtam meg, miután a vizsgáimat nem tudtam felvenni.
Azt szeretném tudni, hogy jogszerű, hogy az egyetem kitalál ilyen hitelesítési díjat? Hogy igazoljam magam másként önhibámon kívül, hónapok óta nem megérkező diákigazolvánnyal?
Az iskolalátogatási nem jó utazáshoz, meg fognak büntetni ideiglenes diákot kell kérni.
Nálunk, úgy van, hogy egyet kiadnak, azt el kell vinni lefénymásolni annyi példányba ahány kell aztán visszamenni és aláírják.
Sajnos ennyire nincs pénz a sulinak, mi lesz még jövőre.
kemeny 200 Forint? Aztakurv@.
mi lesz veled kesobb, amikor majd rajossz, hogy annyibol meg normalis minosegu tejbol sem fogsz tudni venni 1 litert ..
Legkozelebb szolj nekem ha ilyen gond van, szivesen adok 200 Forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!