Aláírás normális?
Üdv.
Az a problémám, hogy az aláírásaim sose hasonlítanak egymásra.
Nemtudom hogy ti hogy tudtok nem ugyanolyan de hasonló aláírást begyakorolni, mert nekem egyátalán nem megy :(
Én soha nem törekedtem arra, hogy ún. aláírásom legyen, ugyanúgy írok alá, ahogyan általános szöveget írok.
De nálam is előfordul, hogy nem teljesen azonosak az aláírásaim. De a lényeges vonásai, a jellegzetességei azonosak maradnak.
A Te aláírásaid nagyon különböznek-e egymástól?
Ilyenekre gondolok: a betűk dőlési irányai, a felső illetve az alsó hurkok nagysága, a betűk szorossága, a betűnagyság... Ha ezek nem jelentősen különböznek, akkor emiatt ne aggódj! És főképpen ne görcsölj!
:-)
Szerintem nem kell aggódnod emiatt. Nem tudom, hány éves vagy, de a végleges kézírás sokszor csak felnőtt korra alakul ki, ha egyáltalán...
Én többféle kézírással is tudok írni: a teljesen szabályos gyöngybetűktől kezdve a különböző egyéni betűformákat használó "átlagos felnőttíráson" át a macskakaparásig; utóbbit időnként én magam sem tudom elolvasni. :P
Az aláírásommal hasonlóan állok: elvileg van két főtípus, gyakorlatilag pedig ezeknek több változata, amelyeknek használatát a körülmények befolyásolják.
Talán a szignóm a legegyszerűbb, mert az ugyanaz, csak a kivitelezés változó: szép vagy ronda. :D
Üdv. :)
Hát, nálam nem hogy nem hasonlítanak, de teljesen mások.
Az tény, hogy a "kézírásom" megismerhető, hogy én írtam, de ha most alá kéne írnom valamit 3 helyen, teljesen máshogy nézne ki.
Még 2 hasonlót se sikerült írnom. Csak annyi a "nyugtató" infó, hogy tény hogy nem hasonlítanak max 10-15%-ban, de a kézirás nagyon az én írásom.
De mint mondtam nagyon változó. Még maga a betű is. a-nak hol van szára hol nincs, hol nagy gömb, hol nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!