Vizsgázhatok, hogy ne bukjak meg?
"Egyébként meg vajdasági vagyok és köztudott nálunk a suliban, hogy a tanár ezt nem igazán díjazza..."
Hát az a tanárt minősíti...Ha ez egy magyartanár,akkor külön szégyen...Magyartanár,aki azért sz*opat,mert határon túli magyar vagy...Komolyan fel vagyok háborodva...
Szerintem egy másik magyartanárt kérdezz meg a suliban,vagy osztályfőnöködet.De lehet,majd ide is ír valaki,aki tudja,hogy hogy van.Mindenesetre tanulj rendesen és próbáld meg megszégyeníteni azzal,hogy a független bizottság előtti vizsgán jól szerepelsz.Mert ha tényleg a tanár szemét Veled,és Te tényleg szorgalmas vagy,és 4-es,5-ös eredményt csinálsz osztályozón,az bizony megszégyenülés lesz neki.De hogy azért legyen szemét,mert vajdasági MAGYAR vagy...Egy magyartanár...Az ilyen miért megy el magyartanárnak???!!!Nem akarok politizálni,de nálam ez egy + pont a Jobbiknak,még akkor is,ha alapvetően nem vagyok Jobbikos.
Ez elég felháborító szerintem is!
Igazad van! Tanulni fogok 1000-rel, hogy jól sikerüljön a vizsgám! Holnap utána is fogok járni az iskolában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!