Hogyan puskázzak?

Figyelt kérdés
már kigondoltam egy olyasmit hogy van az a láthatatlan tintájú toll amire csak ha rávilágítasz csak akkor látszik.. szerintetek ha ráírnám a kezemre az anyagot amit nem tudok akkor az úgy beválhat?

2015. dec. 3. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

Írd fel tejjel az anyagot egy papírra! Doga közben óvatosan melegítsd pl. egy gyufa lángjával, így az addig láthatatlan írás barnán megjelenik!

Vagy tetováltasd magadra!

Vagy használj egy oldalú lapot, egyik oldalára írsz, ha meg jön a tanár, csak átfordítod és nincs ott semmi!

2015. dec. 3. 19:58
 2/9 anonim válasza:
100%

Elsore nehogy hallgass xD

En radirra szoktam irni, ha jon a tanar, akkor megfogom a radirt, ugy teszek, mintha radiroznek es elforditom a nem puskas reszere.

Vagy tolltartos puska... 1000 eves, de csak profibbaknak ajanlott.

Vagy a kezes puska... 1000 eves, profiknak.

Vaaagy, ha van szakadt nadragod, akkor a szakadt reszre berakod a puskat es bumm. 100%-ek, hogy nem buksz le.

2015. dec. 3. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy, de Magyarországon nem sokan osztják a véleményem.
2015. dec. 3. 20:45
 4/9 anonim válasza:
Úgy, hogy harmónikaszerűen összehajtogatott papírra írod a puskát, és ha jön a tanár az ingujjba gyorsan bedugod :)
2015. dec. 3. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Radira meg toltartoba xd ha nem 2 szotbakarsz puskázni akkor nem ajánlanám én egszerüen leirom egy író lapra és a combomra rakom jo sok anyag ráfér én még nem buktam le vele mivel a tanárok elég vakok
2015. dec. 4. 20:47
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2015. dec. 4. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

A tanár nem vak, csak nem foglalkozik vele!

Tapasztalatból mondom!

Elhiheted, hogy a tanári asztal mögül a puskások 95% kiszúrható.

Egyébként a szemtelenséget nem díjazom, de a kreativitást igen, lehet próbálkozni :).

2015. dec. 4. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemnizgat látja e vagy nem csak ne adjon 1-est 😁
2015. dec. 5. 10:14
 9/9 anonim válasza:
Atlatszo szines mappa ha lenyomod a tetejet akkor latszik ami alatta van ha felengeded akkor nem bele rakni lehet sok mindent pl irolap jegyzetek könyv
2016. ápr. 18. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!