Puskázzak vagy ne?

Figyelt kérdés

10. osztályos tanuló vagyok, s kémiából kettes... Nos ez nem is zavarna, hiszen semmi köze sincs ahhoz a szakhoz amire járok (nyelvi előkészítős közgazdasági) csak az a bajom vele, hogy nagyon lehúzza az átlagom...

Becsületes vagyok s eddigi életem során sose puskáztam! /AKÁR HISZED, AKÁR NEM: EZ ÍGY VAN!/ Jövő hét csütörtökön írunk, s az lenne a kérdésem, hogy szerintetek puskázzak-e a jobb jegyért vagy inkább legyen egyes vagy max. kettes ez a dogám? Ugyanis jobb biztos nem lesz...

2014. márc. 16. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy jobb egy brcsületes kettes, mint egy becstelen ötös. Mivel a későbbiekben nem fogod használni, így szerintem nem nagy dolog, ha egyszer-egyszer puskázol belőle. Ha lebuksz, akkor viszont nagy valószínűséggel elvágod magad a tanárnál annyira, hogy még esetleg meg is buktat év végén.

Szóval csak ügyesen :)

2014. márc. 16. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem ötöst akarok puskázni -az túl fetünő lenne-, hanem hármast négyest...
2014. márc. 16. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem puskáznék. Továbbtanulásnál úgysem számít majd, hogy milyen átlagod volt, és soha senkit nem is fog érdekelni.
2014. márc. 16. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
a puskázás véleményem szerint nem csak becsületbeli kérdés, hanem h megtiszteled e a tanárod azzal h betartod a szabályait. én pl van amelyik tanárom annyira igazságtalan és elfogult h puskázunk nála lelkiismeretfurdalás nélkül. de van olyan tanár aki annyira korrekt h ezt nem is akarjuk megtenni nála, de hogyha nála véletlenül elszámolja a pontokat a dogában akkor is szólok ha emiatt rosszabb lesz, mert nála lelkiismeretfurdalásom lenne. tiszteled ezt a tanárt annyira h legalább egy kicsit tanulj?
2014. márc. 16. 17:11
 5/7 anonim válasza:

Szerintem ez tanárfüggő. Nálunk a tanár 2 egyest ad a puskázásért és a ráutaló magatartásért. Így én nem merek puskázni, meg amúgy se vagyok nagy puskázó. Ha a tanárod idősebb és nehezebben lehet nálla lebukni vagy nem figyel oda akkor szerintem nyugodtan.

De jól figyelj!!

A puskázáshoz érteni kell. A puskázó tanulók 98%-a azon bukik le hogy állandóan a tanárt nézi, figyeli a szeme sarkából. Illetve olyan a magatartása amilyet eddig nem láttak tőle. Ezen bukik le általában mindenki.

Tehát. Ha úgy döntesz hogy puskázol akkor csak természetesen, mintha mi sem történt volna írod a dolgozatot.

Egyébként melyik puskázási módszert alkalmazod?

Padra ragasztás? Cipőtalpra ragasztás?...

2014. márc. 17. 17:31
 6/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Kihagytam, hogyha lebuksz akkor a tanárnak amíg ő tanít téged végig meglesz rólad a véleménye, ha kétes jegyre állsz a rosszabbat adja és doga íráskor mindig szemmel tart. Úgy vigyázz;)
2014. márc. 17. 17:35
 7/7 anonim válasza:

Ha mar azon gondolkodsz, hogy puskazz e vagy sem, az mar reg rosszul kezdodik. A jo puskazas titka az hogy legyen nemi sutnivalod, ne az alap puskazasokkal probalkozz, inkabb talalj ki egyedit, na meg persze vegig nyugodtnak kell maradnod(mint aki nagyon tud mindent). Az a legfontosabb mert ha latja a tanar(mar pedig latja) hogy izgulsz akkor fokozottan figyel rad ami buko. Namar most . ha van lehetoseged akkor ulj elore , a masodik padsor a legmegfelelobb.. nincs tul messze de annyira viszont kozel van hogy azt gondolja a tanar hogy nem fogsz puskazni . otleteket nem adok hogy mikent es hogy csinald, kreativkodj kicsit jot tesz.. En is ezt tettem bejott. de ha ram hallgatsz akkor ne puskazz gyakran..en mar annyira hozzaszoktam hogy

Egyszeruen keptelen vagyok puska nelkul menni vizsgazni( meg ha sikerulne is)

2014. máj. 5. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!