Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy puskázzak ott, ahol...

Hogy puskázzak ott, ahol szinte lehetetlen?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, 3/3/3 vizsgám lesz. Tanulok rá, de valami rengeteg a anyag, és szóról szóra kell tudni. Beülünk a terembe, egymástól 2-3 szék távolságra, semmi sem lehet sem az asztalon, sem a padban, sehol. 2 kéz az asztalon, és folyamatosan jár körbe a tanár... Szinte lehetetlennek tűnik a feladat..

2013. jún. 8. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Lány vagy? Nylonharisnyába tedd a combodra. A szoknya eltakarja, ha kell, kicsit felhúzod a szoknya szélét.
2013. jún. 8. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Az is. Talán tanulni kellene.
2013. jún. 8. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha járkál nem gond, akkor van gond, ha hátul megáll, és fogalmad sincs kit néz, és hátra nem nézhetsz, mert az feltűnő. Amikor nem épp hozzád van közelebb ot a lehetőség. Mi az a 3/3/3-as vizsga?
2013. jún. 8. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Tanulj! Ha nem sikerül, majd jövőre megint megpróbálod. Addig pedig nyelvet tanulhatsz, dolgozhatsz diákmunkában, vagy másként is kamatoztathatod a szabadidődet. Én is egyetemre járok, csúsztam is egy nehezebb tárgy miatt, de egyáltalán nem bántam meg. :)
2013. jún. 8. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyébként az ilyen cetlis módszerek nem válnak be az anyag terjedelme miatt, maximum középiskolás korban. De nincs annál cikibb, ha valaki egyetemista létére egy A/4-es oldalon elférő puskával jelenik meg. Még ha magolós anyag is, 1 óra alatt bőven megtanulható..
2013. jún. 8. 16:00
 6/9 eperke20 ***** válasza:
Ameddig azon gondolkodsz, hogy hogyan puskázz, és megírod a puskát, addig meg is tanulod az anyagot. De tényleg mi az a 3/3/3 vizsga?
2013. jún. 8. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez a 3/3-as "háromperhármas" vizsga akar lenni,ami azt jelenti,hogy harmadszor vette fel a tárgyat és ha most nem sikerül neki,aki kirúgják az egyetemről.

amúgy én sajnos nem tudok tanácsot adni,mert sose tudtam puskázni,irtó béna vagyok,és akiknél állítólag simán lehet puskázni,én még náluk se tudok,nem h ilyennél, tisztára paráznék ami csak még feltűnőbb lenne. próbáld megtanulni,én is ezt tudom mondani. sok sikert! :)

2013. jún. 8. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
*akkor :D
2013. jún. 8. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:
A 3/3/3 azt jelenti, ahogy az egyik kommentelő is jól leírta, hogy 3/3-as vagyok a tantárgyból, és harmadszorra megyek belőle. A puskázást mentőövnek akarom használni, igyekszem megtanulni normálisan/rendesen, csak nagyon sok az anyag. Szóval köszi a válaszokat, bár őszinte leszek, sokat nem haladtunk előre... :)
2013. jún. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!