Nehéz újra érettségizni?
Figyelt kérdés
Magyar/töriből szeretnék. Mennyi idő alatt lehet, hogyan érdemes felkészülni.2015. nov. 28. 13:26
11/13 anonim válasza:
Ha csak légből kapott ötlet volt, hogy te most ügyvéd leszel, mert az milyen menő dolog el kell, hogy keserítselek, de az rengeteg tanulással jár és az alapszak elvégzése után is bojtárkodnod kell, ami több év. Ha most így állsz hozzá, hogy tudnál leggyorsabban felkészülni rá, mert türelmetlen vagy, nagy csalódások fognak érni az egyetemen. Nem csak bekerülni kell, hanem elvégezni is.
13/13 anonim válasza:
Szerintem magyaból ne emeltezz, hanem írj egy jó közepet, emeltezz töriből és csinálj egy felsőfokú nyelvvizsgát vagy két középfokút. Én így csináltam - persze jó középiskolás jegyekkel - és bekerültem állami jogra.
Amúgy a fizetős 240/félév, valahol 300/félév, szóval nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!