Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nehéz újra érettségizni?

Nehéz újra érettségizni?

Figyelt kérdés
Magyar/töriből szeretnék. Mennyi idő alatt lehet, hogyan érdemes felkészülni.

2015. nov. 28. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem nehéz.

Töriből 1 hónap alatt felkészültem napi 3-4 óra tanulással és 96%-ot értem el.

2015. nov. 28. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Te ismered magad, hogy milyen gyorsan és alaposan tanulsz...
2015. nov. 28. 13:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. nov. 28. 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2015. nov. 28. 13:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy emelt szinten.
2015. nov. 28. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Az már húzósabb!

Úgy már legalább 3-4 hónapot szánj azért a dolgokra, felkészítő tanár/iskola mellett (30 ezer körül van/tárgy de iszonyat megéri), ha jó eredményt is akarsz elérni. Tavaly csinálta ugyanezt a kombót egyik ismerősöm, neki a magyar emelttel azért meggyűlt a baja asszem csak 60-70% körüli lett neki, hiába írt évekkel előtte középszinten 90-95% körül. Én még középszinten se írnám újra a magyart, nem tudom, hogy kell műelemzést csinálni, sose értettem, már pedig mostanában divat lett behozni az érettségibe kortárs írók műveit ami, azért húzósabb.

2015. nov. 28. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
*ami azért húzósabb, mert azokra nem készítenek fel az iskolában, nincsenek benne a tantervben mint ady vagy arany vagy jókai stb. azokat saját szorgalmadból kell olvasnod!
2015. nov. 28. 14:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Huh ertem. Most vagyok 20 eves anno elrontottam az erettsegit es nem is tudtam mit szeretnek magammal kezdeni de mar tudom, hogy biztosan ugyved szeretnek lenni. De ez az ujraerettsegizes idoben ahj.... :)
2015. nov. 28. 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor kösd fel a gatyót, a tavalyi ismerősöm is jogra ment, hasonló ambíciókkal, hogy szeretné elérni az állami ponthatárt, nem sikerült neki, a fizetősre meg simán befért, csak az meg kicsit drága.
2015. nov. 28. 14:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Mennyi a fizetős? Hogyan tudnek a leggyorsabba felkészülni az emeltre?
2015. nov. 28. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!