Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » érettségizni nagyon nehéz?

érettségizni nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
9. osztályos vagyok de nekem már most elég nehéz félek hogy nem fog sikerülni még át se mennem és akkor milyen lesz érettségizni? és melyik év a legnehezebb?

2013. szept. 26. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Bőven ráérsz még parázni. Nekem személy szerint a 10. osztály volt a legnehezebb, de ha rendesen tanulsz, akkor nem lesz gond az érettségivel sem.
2013. szept. 26. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Az érettségi tipikusan olyan dolog, amitől előtte nagyon félsz, és borzasztó nehéznek látod, és utólag rájössz, mennyire nem is volt ilyen.
2013. szept. 26. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A középszintű ne mnehéz
2013. szept. 27. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Még rengeteg időd van addig, ráérsz parázni. Én most érettségiztem nagyon jó eredménnyel. Igaz, hogy 4 éven keresztül azért tanultam, de az érettségire nem nagyon. Józan paraszti ésszel meg lehet oldani.
2013. szept. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!