Most akkor mikor kell fizetni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy 1 évig jártam a Miskolci Egyetemre államilag támogatotton de év végén kirúgtak mert nem lett meg egy tantárgyból a hatodik vizsgám sem, utána egy évig nem jártam sehova, most pedig első éves vagyok a PPKE-n és kaptam egy levelet, hogy ki kell 200 ezer forintot fizetnem. Na de ugye a 12 támogatott félévemből így már eleve csak 10 maradt és mivel a mostani képzés amire járok mesterrel együtt 12 félév így két félévet ígyis ki kell majd itt is fizetni. De most akkor nehogy már még miskolci két félévet is ki kelljen már, vagy hogy van ez?2015. okt. 19. 21:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!