Ha párhuzamosan végzek két okj-s képzést, egyiket nappalin, a másikat estin, és az estit abbahagyom, akkor az államai támogatás összegét vissza kell fizetni?
Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm2015. okt. 18. 20:09
1/3 anonim válasza:
igen mivel csak 1 okj képzés államilag támogatott. független attól hogy estin vagy nappalin végzed. Amúgy én is esti suliba jártam az is támogatott volt de alá kellet írnom hogy nem állok más sulival kapcsolatban mert egyszerre kettőre nem járhattam volna.
2/3 anonim válasza:
te hogyan akarsz egyszerre mind kettőre járni?
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm első! ugy gondoltam, hogy járok nappalin és és estin is egyszerre, mert a két képzési idő nem esik egybe.
2015. okt. 18. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!