Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vissza lehet-e fizetni az...

Vissza lehet-e fizetni az államnak/ egyetemnek az állami ösztöndíjat utólag?

Figyelt kérdés
Értem ezt úgy, hogyha megszerzem a diplomát adott szakon államilag támogatott finanszírozási forma szerint, akkor visszafizethetem-e a féléveket, mintha költségtérítésesen lettem volna, hogy így megmaradjon a 12 államilag támogatott félév.

2015. okt. 7. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, akkor egy rakás másoddiplomás ezt csinálná :D
2015. okt. 7. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
Ennek mi értelme lenne? Ha van annyi pénzed, hogy kifizesd utólag az összes félévedet, akkor arra is lesz, hogy egy új szakon költségtérítéssel tanulj. Ráadásul nem lehetetlen átkerülni államira.
2015. okt. 7. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ha pl. egy 200-300k-s szakról per félév akar átmenni mondjuk orvosira akkor nagyon nem mindegy :)
2015. okt. 7. 15:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Pont ez a helyzet áll fenn.
2015. okt. 12. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!