Van itt olyan, aki kitöltötte a Templeton program tesztjeit?
2015. okt. 10. 22:51
21/32 anonim válasza:
Én most vagyok kilencedikes, ezért a jelenlegi tanáraim még nem igazán ismernek, úgyhogy a volt osztályfőnökömet kértem meg, hogy írja meg az ajánlólevelet.
22/32 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnökömet kértem meg.
2015. dec. 6. 00:49
23/32 anonim válasza:
Kitöltöttem, adhattak volna fel nehezebb feladatokat is. Pl. a problémamegoldó teszt feladatsor végig egy sémára épült, és az sem volt nehéz. Az IQ tesztek is mindvégig ugyanazon logikát követték.
Csak azért írom, mert elvileg így is szoros volt a verseny -nem meglepőn-, mintha csak azon múlt volna ki mennyire ügyelt, hogy ne klikkeljen félre
24/32 anonim válasza:
Én is továbbjutottam, de lekéstem a határidőt a második fordulónál :/ szerintetek mit tegyek? :)
25/32 anonim válasza:
peóbáld meg még most kitölteni, ha lehet.. vagy írj nekik e-mailt, hogy még nem lehetne e beküldeni :/
26/32 A kérdező kommentje:
Hát a problémamegoldó teszt az egyértelműen egy nagyon rossz teszt. :) 100% lett az eredményem, egy rendes teszt, ami jól mér, nem adhat 100%-os eredményt... :)
2015. dec. 13. 13:31
27/32 A kérdező kommentje:
Ok, ez a tegnapi mail nálam kiverte a biztosítékot... :) Nem az, hogy eltolták a határidőt, hanem ahogy megírták. :D ÖRÖMMEL JELENTIK, hogy a beválogatás a végéhez közeledik... Eszembe sem jutott volna, basszus... :D
2015. dec. 20. 16:42
28/32 anonim válasza:
A honlapon már olvasható, hogy továbbjutottál-e vagy sem, de nekem e-mailt még nem küldtek. Nem jutottam tovább... 😔
29/32 anonim válasza:
Sajnos én sem jutottam tovább...Pedig arra a fluenciára, flexibilitásra, originalitásra is azt írták, hogy korosztályodbeli tesztkitöltők 95% százalékánál értél el jobb eredményt :D Hát mindegy..
Nektek hogy sikerült?
30/32 anonim válasza:
Nekem még mindig nem küldtek e-mailt... 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!