Felvettek ELTE ikra program, terv. Re?
Figyelt kérdés
Olyan szinten programoztam ami az emelt infohoz kellett.szinte vicc szint, nagy hátrányba leszek, ja és 21 éves vagyok2015. júl. 25. 11:12
1/15 anonim válasza:
Nézd meg a felvételi pontszámokat.
2/15 A kérdező kommentje:
Felvettek,bocsi rosszul fogalmaztam
2015. júl. 25. 11:24
3/15 anonim válasza:
Gratula, akkor viszont mi a kérdés?
4/15 A kérdező kommentje:
Emelt info szinten programoztam csak, ami nulla szerintem, angolom társalgási szintu, dokumentumok olvasása megy, ès 21 éves vagyok, ez nagy hátrány?
2015. júl. 25. 11:43
5/15 anonim válasza:
ezeken felvételi előtt kellett volna gondolkodni nem?
amugy nem hátrány, vannak olyanok akik smemit nem programoztak és ugy mennek oda, nem csak zh előtt kelll tanulni és jó lesz
6/15 anonim válasza:
Nem hátrány. A programozást próbáld elkezdeni most szerintem, és egyetem mellett folyamatosan gyakorolj.
7/15 A kérdező kommentje:
Python t tanultam suliba jo lesz az a közeljövőben? Vagy terjek at masikra?
2015. júl. 25. 11:59
8/15 anonim válasza:
Python teljesen jó, lesz majd Script nyelvek előadásod, ott előnyben leszel. Szerintem C++-t tanulgass, már első félévben kelleni fog.
(Legalábbis 2009-2010 környékén így voltak a dolgok.)
9/15 anonim válasza:
Ha emelt infó szinten tudsz programozni, akkor nem hogy hátrányban leszel, hanem jelentős előnnyel indulsz. Amit első évben fogsz tanulni programozásból, na az a vicc.. Cserébe sokkal több időt fogsz tölteni matekkal, főleg, ha Simon-papa viszi az analízist.
10/15 A kérdező kommentje:
Szakiranyt mikor kell választani nekem, a c szakirany az ami igy tetszik elsőre :) matek az nagyon Szivós lesz azt látom elore....
2015. júl. 25. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!