Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki kitöltötte...

Van itt olyan, aki kitöltötte a Templeton program tesztjeit?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

Ha igen: milyen eredményt kaptatok?

2015. okt. 10. 22:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én felmentem a templeton honlapjára, ott a saját fiókomban bementem a 10-19 éves korosztályba és ott azt írta hogy "Gratulálunk, hogy tovább jutottál!" De bem tudom hogy ezt automatikusan írja-e vagy nem, mert e-mailt még nem kaptam. Nektek is ez van odaírva?
2015. nov. 14. 19:38
 12/32 anonim válasza:

Mára már elvileg mindenkinek kapnia kellett e-mailt. Kinek hogy sikerült? Én továbbjutottam. (:

14/L

2015. nov. 15. 15:28
 13/32 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek! Nekem ezek voltak az értékelések (röviden):

A fluid intelligenciád magasabb, mint az emberek többségének.

Szókincs: Te ebben a tesztben a veled egykorúak 99 százalékánál teljesítettél jobban (és persze 1 százalék teljesített jobban Nálad).

Munkamemória (ez elég vacak lett): Ebben a feladatban az eredményed a többségével egybe esik

Problémamegoldó: Az eredményed azt mutatja, hogy ebben a problématípusban a teljesítményed jóval a te korosztályod átlaga felett van

Nem jutottam tovább. Az e-mailben ezeket írták (megint röviden):

IQ: Az újszerű, elvont problémák megoldására való képességed a korosztályodtól elvárható szinten van.

A szókincs tesztben a korosztályodbeli tesztkitöltők körülbelül 50% százalékánál értél el jobb eredményt, míg 50%-uk ugyanolyan vagy nálad jobb eredményt ért el ezen a teszten.

A munkamemória teszten a korosztályodbeli tesztkitöltők legalább 50%-a nálad jobb eredményt ért el.

A problémamegoldó teszten a korosztályodbeli tesztkitöltők 50% százalékánál értél el jobb eredményt, míg 50%-uk ugyanolyan vagy nálad jobb eredményt ért el ezen a teszten.

Ja, igen, 16 vagyok.

2015. nov. 15. 16:29
 14/32 anonim ***** válasza:

Az e-mailben az IQ-ra azt írták hogy kiemelkedően magas, 20 emberből 19-nél jobb lett a teszt. A problémamegoldó 100%-os lett, ez a kitöltök 85%-ánál jobb. A munkamemória és a szókincs a kitöltők 50%-ánál jobb. Továbbjutottam :)

15/L

2015. nov. 16. 13:44
 15/32 A kérdező kommentje:
Én kaptam e-mailt, továbbjutottam. :)
2015. nov. 17. 19:46
 16/32 anonim válasza:

Nekem az IQ tesztre ezt írta: Az újszerű, elvont problémák megoldására való képességed meghaladja a korosztályodtól elvárható szintet: jobban teljesítesz, mint négyből három kortársad.

A szókincs teszt azt hiszem 84% lett.

A memória tesztre ezt írja:

A munkamemória teszten a korosztályodbeli tesztkitöltők 97% százalékánál értél el jobb eredményt, míg 3%-uk ugyanolyan vagy nálad jobb eredményt ért el ezen a teszten.

A problémamegoldó meg 100% lett.

Ja és továbbjutottam :)

Aki meg nem találja az értesítést az e-mailjében, akkor valószínűleg a promóciók közé tette a rendszer, nekem legalábbis így tett.

15/F

2015. nov. 19. 18:14
 17/32 anonim ***** válasza:
A kreativitás tesztre milyen eredményt kaptatok? mert én kitöltöttem és nekem az írta ki, hogy a problémamegoldó(!!) képességem kiváló. Nem furcsa ez egy kicsit?
2015. nov. 28. 10:44
 18/32 anonim válasza:
Még nem töltöttem ki a kreativitás tesztet,kicsit tartok tőle, hogy milyen lesz.
2015. nov. 29. 13:57
 19/32 anonim válasza:
18. :D én is ma tervezem kitölteni, de tartok tőle... vajon olyasmi lesz mint az előző tesztek? o.O
2015. nov. 29. 14:57
 20/32 anonim válasza:

A kreativitás tesztemre nem adtak azonnali eredményt, tovább tart összesíteni.. a motivációs kérdéssor meg ugye hosszadalmasabb, majd a hét folyamán fogom kitölteni

Ti kit kértek meg, hogy írjon rólatok elemzést?

2015. nov. 29. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!