Van itt olyan, aki kitöltötte a Templeton program tesztjeit?
Mára már elvileg mindenkinek kapnia kellett e-mailt. Kinek hogy sikerült? Én továbbjutottam. (:
14/L
Gratulálok nektek! Nekem ezek voltak az értékelések (röviden):
A fluid intelligenciád magasabb, mint az emberek többségének.
Szókincs: Te ebben a tesztben a veled egykorúak 99 százalékánál teljesítettél jobban (és persze 1 százalék teljesített jobban Nálad).
Munkamemória (ez elég vacak lett): Ebben a feladatban az eredményed a többségével egybe esik
Problémamegoldó: Az eredményed azt mutatja, hogy ebben a problématípusban a teljesítményed jóval a te korosztályod átlaga felett van
Nem jutottam tovább. Az e-mailben ezeket írták (megint röviden):
IQ: Az újszerű, elvont problémák megoldására való képességed a korosztályodtól elvárható szinten van.
A szókincs tesztben a korosztályodbeli tesztkitöltők körülbelül 50% százalékánál értél el jobb eredményt, míg 50%-uk ugyanolyan vagy nálad jobb eredményt ért el ezen a teszten.
A munkamemória teszten a korosztályodbeli tesztkitöltők legalább 50%-a nálad jobb eredményt ért el.
A problémamegoldó teszten a korosztályodbeli tesztkitöltők 50% százalékánál értél el jobb eredményt, míg 50%-uk ugyanolyan vagy nálad jobb eredményt ért el ezen a teszten.
Ja, igen, 16 vagyok.
Az e-mailben az IQ-ra azt írták hogy kiemelkedően magas, 20 emberből 19-nél jobb lett a teszt. A problémamegoldó 100%-os lett, ez a kitöltök 85%-ánál jobb. A munkamemória és a szókincs a kitöltők 50%-ánál jobb. Továbbjutottam :)
15/L
Nekem az IQ tesztre ezt írta: Az újszerű, elvont problémák megoldására való képességed meghaladja a korosztályodtól elvárható szintet: jobban teljesítesz, mint négyből három kortársad.
A szókincs teszt azt hiszem 84% lett.
A memória tesztre ezt írja:
A munkamemória teszten a korosztályodbeli tesztkitöltők 97% százalékánál értél el jobb eredményt, míg 3%-uk ugyanolyan vagy nálad jobb eredményt ért el ezen a teszten.
A problémamegoldó meg 100% lett.
Ja és továbbjutottam :)
Aki meg nem találja az értesítést az e-mailjében, akkor valószínűleg a promóciók közé tette a rendszer, nekem legalábbis így tett.
15/F
A kreativitás tesztemre nem adtak azonnali eredményt, tovább tart összesíteni.. a motivációs kérdéssor meg ugye hosszadalmasabb, majd a hét folyamán fogom kitölteni
Ti kit kértek meg, hogy írjon rólatok elemzést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!