Van itt olyan, aki kitöltötte a Templeton program tesztjeit?
Szia, én kitöltöttem! 18 éves vagyok.
Az IQ-tesztben átlagon felüli, a szókincs tesztben a kitöltők 90%-ánál jobban teljesítettem, a munkamemória tesztem átlagos lett, 88,3%-os. A problémamegoldós pedig 69%, erre azt írta ki, hogy jóval átlagon felüli.
Te kitöltötted már? Hány éves vagy? És milyen eredmény jött ki? :)
2. vagyok megint, egy másik kérdésem lemaradt:
Nálatok is úgy volt, hogy a matektanárok ajánlottak titeket a programra?
Én is kitöltöttem, a szókincsem nem lett nagyon jó, azt írta ki hogy a korosztályom 76%-ánál vagyok jobb, a problémamegoldós 100% lett, az IQ tesztre azt írta hogy kiemelkedően magas és hogy az emberek többségénél sokkal magasabb szinten vagyok képes az elvont dolgok megértésére, a munkamemória asszem 80-90%-os lett, arra simán csak átlagon felülit mondott. Ja és nekem a biosztanárom ajánlotta meg ki van plakátolva a suliban (Bp. Fazekas)
15/L
Nálunk csak hirdették a suliban, mindenkinek.
Az IQ-ra azt írta "A fluid intelligenciád kiemelkedően magas. Ez azt jelenti, hogy az emberek többségénél sokkal magasabb szinten vagy képes elvont gondolatok megértésére, szabályok és mintázatok felismerésére." stb.
Szókincs:
"Te ebben a tesztben a veled egykorúak 94 százalékánál teljesítettél jobban (és persze 6 százalék teljesített jobban Nálad)."
A munkamemória százalékát elfelejtettem már, de írja: "Átlag feletti eredményt értél el." stb
A problémamegoldós 100% lett.
17 éves vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!