Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki kitöltötte...

Van itt olyan, aki kitöltötte a Templeton program tesztjeit?

Figyelt kérdés

Erre gondolok:

[link]

Ha igen: milyen eredményt kaptatok?

2015. okt. 10. 22:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Én idáig nem hallottam róla, de majd kipróbálom.
2015. okt. 11. 11:55
 2/32 anonim ***** válasza:

Szia, én kitöltöttem! 18 éves vagyok.

Az IQ-tesztben átlagon felüli, a szókincs tesztben a kitöltők 90%-ánál jobban teljesítettem, a munkamemória tesztem átlagos lett, 88,3%-os. A problémamegoldós pedig 69%, erre azt írta ki, hogy jóval átlagon felüli.

Te kitöltötted már? Hány éves vagy? És milyen eredmény jött ki? :)

2015. okt. 11. 16:34
 3/32 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint, egy másik kérdésem lemaradt:

Nálatok is úgy volt, hogy a matektanárok ajánlottak titeket a programra?

2015. okt. 11. 16:35
 4/32 anonim ***** válasza:

Én is kitöltöttem, a szókincsem nem lett nagyon jó, azt írta ki hogy a korosztályom 76%-ánál vagyok jobb, a problémamegoldós 100% lett, az IQ tesztre azt írta hogy kiemelkedően magas és hogy az emberek többségénél sokkal magasabb szinten vagyok képes az elvont dolgok megértésére, a munkamemória asszem 80-90%-os lett, arra simán csak átlagon felülit mondott. Ja és nekem a biosztanárom ajánlotta meg ki van plakátolva a suliban (Bp. Fazekas)

15/L

2015. okt. 11. 17:31
 5/32 anonim ***** válasza:
Azta, furcsa, hogy ami a 18 éveseknél átlagos, az a 15-nél átlagon felüli, illetve fordítva. Pl ami 90%-os, az az egyiknél átlagon felüli, a másiknál átlagos, ami meg 50%-os, az is ugyanígy egyiknél ilyen, másiknál olyan.
2015. okt. 11. 17:34
 6/32 A kérdező kommentje:

Nálunk csak hirdették a suliban, mindenkinek.

Az IQ-ra azt írta "A fluid intelligenciád kiemelkedően magas. Ez azt jelenti, hogy az emberek többségénél sokkal magasabb szinten vagy képes elvont gondolatok megértésére, szabályok és mintázatok felismerésére." stb.

Szókincs:

"Te ebben a tesztben a veled egykorúak 94 százalékánál teljesítettél jobban (és persze 6 százalék teljesített jobban Nálad)."

A munkamemória százalékát elfelejtettem már, de írja: "Átlag feletti eredményt értél el." stb

A problémamegoldós 100% lett.

17 éves vagyok. :)

2015. okt. 11. 19:02
 7/32 anonim válasza:
Értesítést kaptatok már?
2015. nov. 13. 18:22
 8/32 anonim ***** válasza:
Én még nem
2015. nov. 14. 16:24
 9/32 anonim ***** válasza:
Én sem... szerintetek csak azoknak küldik, akik továbbjutottak? Vagy egyáltalán várakozzak még, vagy fölösleges...
2015. nov. 14. 19:16
 10/32 anonim ***** válasza:
Azt írták hogy mindenkit értesítenek hogy tovább jutott-e vagy nem
2015. nov. 14. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!