Szerintetek mit tegyek?
18 éves fiú vagyok. Idén végzem el a szakközépiskolát, amely végén kapok egy érettségit és mivel kéttannyelvű szakra járok, egy felsőfokú angol nyelvvizsgát is.
A középiskola befejeztével szeretnék a suliban maradni technikusképzésre (vegyipari technikus), hogy legyen valami szakmám.
A gebasz csak annyi, hogy nekem ez alatt a 4-5 év alatt sikerült olyan szinten megutálni, hogy minden porcikám az ellen van, hogy én ezzel foglalkozzak..
Másik dolog, ami nagyon érdekel, (hobbim is egyben) az a közlekedés. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálok elvégezni egy közlekedésmérnökit, azaz komolyabban foglalkozok a témával...
A szívem viszont affelé húz, hogy valamilyen vasúti járművezető legyek, ugyanis ezek nekem nagyon tetszenek (főleg a metró)
Tehát lényegében: Mi a fenét kéne csinálnom? Tanulni már nemigen szeretek (amiket jelenleg tanulok azok baromira még csak nem is érdekelnek) viszont egy vasúti járművezető pedig nem keres valami jól/nem indul minden nap tanfolyam/egy idő után meg lehet unni..
Viszont nem szeretnék olyan munkát végezni semmiképp, amit tiszta szívemből rühellek..(volt már rá példa, lassabban ment el a 8 óra mint az egész nyár, hamar fel is mondtam)
Köszönöm a válaszod!
Azért szeretném ezt a szakmát, hogy legyen valami amivel vész esetén el tudok valahova helyezkedni valamire való fizuval..
Fordító nem szeretnék lenni, engem legfőképpen a közlekedésszervezés és az ehhez kapcsolódó dolgok vonzanak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!