Hova mentetek gólyatáborozni, mielőtt középiskolások lettetek? Milyen volt?
Írjátok le az élményeiteket..én már nagyon várom a gólyatábort,de szeretnék kellemes és kellemetlen élményekről is olvasni,olyan jó az ilyeneket olvasni:D:D
ugyh.légyszi sokan írjatok!!^^:D
Mi a városban maradtunk:)
Volt ismerkedős-ökörködős est ahol kicsit undorító de vicces feladatokat csináltunk (pl.: csajok hasáról tejszínhablenyalás),volt koncert,reggeli torna (megafonnal ébresztettek minket xD),utcán randalírozás (ilyen katonai szövegeket skandáltunk meg ha elkiáltották magukat a szervezők hogy repülőőőő! akkor mindenki lehasalt,bárhol voltunk),meg osztályok közötti verseny.
Szóval állati volt,bár akkor ölni tudtam volna mikor fél háromkor kómásan elaludtam és háromkor felköltöttek hogy adjak csokit :D:D
Mi is a városban maradtunk.
Volt valami vetélkedő, amikor a városon kellett végigvonulnunk és voltak különböző állomások, ahol feladatokat kell megoldani. Ugye ez egy verseny volt az osztályok között.
Aztán lehetett a tábor területén mindenféle sport közül választani (foci, kosár, pingpong stb), lehetett twisterezni.
Voltak vicces ismerkedős feladatok, és kellett minden osztálynak egy színdarabot csinálni, és előadni este.
Ja, 3 napos volt, tehát 2 este voltunk a táborban és mindkét este volt valami program. Első este karaoke party volt , a második este meg koncert. Mindenki nagyon élvezte:)
sajnos nekünk nem volt gólyatábor :(
talán ezért is ilyen szétesett az osztályunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!