Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hova mentetek gólyatáborozni,...

Hova mentetek gólyatáborozni, mielőtt középiskolások lettetek? Milyen volt?

Figyelt kérdés

Írjátok le az élményeiteket..én már nagyon várom a gólyatábort,de szeretnék kellemes és kellemetlen élményekről is olvasni,olyan jó az ilyeneket olvasni:D:D

ugyh.légyszi sokan írjatok!!^^:D

2010. márc. 14. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Mi a városban maradtunk:)

Volt ismerkedős-ökörködős est ahol kicsit undorító de vicces feladatokat csináltunk (pl.: csajok hasáról tejszínhablenyalás),volt koncert,reggeli torna (megafonnal ébresztettek minket xD),utcán randalírozás (ilyen katonai szövegeket skandáltunk meg ha elkiáltották magukat a szervezők hogy repülőőőő! akkor mindenki lehasalt,bárhol voltunk),meg osztályok közötti verseny.

Szóval állati volt,bár akkor ölni tudtam volna mikor fél háromkor kómásan elaludtam és háromkor felköltöttek hogy adjak csokit :D:D

2010. márc. 14. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi is a városban maradtunk.

Volt valami vetélkedő, amikor a városon kellett végigvonulnunk és voltak különböző állomások, ahol feladatokat kell megoldani. Ugye ez egy verseny volt az osztályok között.

Aztán lehetett a tábor területén mindenféle sport közül választani (foci, kosár, pingpong stb), lehetett twisterezni.

Voltak vicces ismerkedős feladatok, és kellett minden osztálynak egy színdarabot csinálni, és előadni este.

Ja, 3 napos volt, tehát 2 este voltunk a táborban és mindkét este volt valami program. Első este karaoke party volt , a második este meg koncert. Mindenki nagyon élvezte:)

2010. márc. 14. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is élvezném a koncertet:D:D^^Persze vmi lassúbb zenéset:P
2010. márc. 14. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:

sajnos nekünk nem volt gólyatábor :(

talán ezért is ilyen szétesett az osztályunk

2010. márc. 14. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi vidékre mentünk,egy kis faluba. Jó volt a társaság,bár már akkor ment egy kicsit a sz*rkavarás:D A tanárokkal akkor megvoltam elégedve,a "szivatók" pedig hihetetlen nagy arcok voltak. Nekünk nem csapatépítő programok voltak,inkább túráztunk,a helyi múzeumba mentünk. Este nem hagytak minket aludni,hajnali 3kor kivittek minket futni az erdőbe. Egyik este akadálypályát csináltak,azon végig kellett mennünk. Disco is volt,az elején senki nem mert táncolni mert égett a villany,aztán lekapcsolták és hirtelen fel:D Volt még olyan h pl. ebédnél ki kellett vinnünk a gólyáztatók tányérját. Összefirkáltak minket filccel és nem moshattuk le:D Sportprogramok is voltak...
2011. márc. 22. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!