Vissza mehetek a régi sulimba? 14/L
új suliba mnetem de vissza szeretnék menni a régibe lehetséges? mondta nekünk az igazgató hogy visszavesz engem de anya nem akarja nemtudom miért meg veszekszik velem hogy miért most gondoltam meg magam miért nem akkor de nem tudtam hogy milyen lesz az elözöben jobb volt a tanulás nem volt vándorlás és nyugisabb volt(magánsuli) az új meg eléggé mozgamas meg egy kicsit csendes vagyok (van rajtam felesleg egy kevés )meg hogy a régi osztálytársaim vissza e fogadnak hogy szeretnek -e egyátalán?:/// stb..
köszönöm elölre is:) (és igen tettem már fel hasonlo kérdést :D) ja meg az a baj hogy már beiratkoztam az ujba meg stb..
Beszélj anyukáddal még ma. Itt ő dönt. Ha ő megengedi, akkor hétfőn kértek befogadónyilatkozatot a régi iskoládban, azzal vissza az újba, ahol kiírnak a létszámból. Nyilván visszafogadnak a régi osztálytársaid, hiszen még idejük se volt kiszeretni belőled.
Utálom az ilyen érvelést, hogy te akartad, mért nem gondolkoztál előbb. Az ember nem tudhatja előre a jövőt, de mindenképpen olyan környezetben kell lennie, ahol jól érzi magát, nem pedig szenvedni. Hülyeség volt 8.-ban iskolát váltani egy évre, a távolság nem ok. Jövőre más lesz, mert akkor mindenki máshova megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!