Ha bemegyek a régi sulimba, kérhetem, hogy hadd nézzem meg a jegyeimet, és kérhetek róla fénymásolatot?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 21:14
1/10 anonim válasza:
Minek? A bizonyítvány suli után nálad marad.
2/10 A kérdező kommentje:
Az évközi jegyeimre lennék kíváncsi, meg a félévikre.
2012. júl. 8. 21:24
3/10 anonim válasza:
Ja, hogy úgy.. :D Szerintem simán :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És mennyibe kerülne kb. ?
Persze hogy volt, de azóta 6 alkalommal költöztünk, apám, minden régi sulis cuccot kiszórt, ráadásul több, mint 10 éve végeztem...
2012. júl. 8. 21:30
6/10 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy ezért valamelyik suliban pénzt kérnének el.
7/10 anonim válasza:
5 ill. 10 évig kell megtartania a különböző dokumentumokat az iskoláknak. Tehát neked már nem tudják megmutatni.
8/10 anonim válasza:
A félévi jegyeidet nem dokumentálják el.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ha jófejek,és van idejük minden további nélkül lefénymásolják neked,főleg,ha ezt valahol fel akarod használni.Pont a tesóm mondta múltkor,hogy 50 évig kell eltárolni a naplókat.(amibe ugye az évközi jegyek is benne vannak:))
10/10 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy 50 évig tárolják a naplókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!