Kaphatok valamit ha bemegyek a régi sulimba?
Nem kapsz.
Másik is beszoktak menni, például akik már elballagtak, de egyszer-egyszer meglátogatják a régi iskolájukat.
Magyarországon a visszatérő disszidenseket kivégzik.
Ha a tanárod feljelent neked is ez lesz a sorsod. Szerintem válassz előre lámpavasat.
Nem kapsz semmit. Iskolába bárki bemehet tanítási idő alatt, a portástól függ hogy beenged-e de 99% ban beszoktak engedni mindenkit, ha más nem akkor lehívatja az igazgatót vagy valakit aki a felettese és vele beszéld meg.
Én is volt hogy iskolát váltottam költözés miatt. De egyszer visszamentem régi városomba 2-3 napra összeszedtük az ottmaradt dolgainkat leginkább a téli cuccokat mert a lakásunkat nem adtuk el, és csak néhány dolgot hagytunk ott hogy ha esetleg visszamegyünk 3-6 havonta akkor legyen hol aludnunk és elhoztuk a még ottmaradt dolgainkat és akkor én is benéztem a régi sulimba és nem volt semmi, sőt még órára is beengedtek.
Ha nincs beléptetőrendszer a régi sulidban, akkor az iskola épületébe bemehetsz, a portás úgy sem fogja tudni, hogy már nem jársz oda...
Tanórára viszont csak a szaktanár engedélyével ülhetsz be. Tehát olyat ne csinálj, hogy "csak úgy" beülsz, előtte ugyanis meg kell kérdezni az illető tanárt. A pontos törvényi szabályozást most nem tudom, de szerintem tiltva van, hogy olyanok bent legyenek egy tanórán, akik nem az iskola tanulói. Úgyhogy simán kitessékelhetnek az iskola területéről, ha hülyeséget csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!