A régi sulimba kiközösítettek és szekáltak. Pár nap mulva 7. be lépek senki nem ismer. 12 évesen még indulhatok tiszta lappal?
Figyelt kérdés
#újrakezdhetem #életem?
2015. aug. 9. 15:09
1/5 anonim válasza:
de cuki vagy :D
12 éves vagy, még előtted az egész élet :)
különben is, még két év, és középiskolába mész, ott teljesen más lesz minden, válogatottabb a társaság, ott jobban fogod magad érezni
a lényeg, hogy ne görcsölj
2/5 A kérdező kommentje:
kösziiiiii
27én lesz a gólytábor mit csináljak hogy barátságosnak nézzek ki? na ez egy hülye kérdés remélem érted.....
2015. aug. 9. 15:47
3/5 anonim válasza:
legyél mosolygós,próbálj meg minél több emberrel beszélgetni,ne várd,hogy ők szólítsanak le,de a legfontosabb,hogy legyél kedves és ne görcsöld túl ezt,hogy új emberek lesznek.tapasztalatból mondom
4/5 A kérdező kommentje:
tapasztalatbol?
hány éves vagy? fiu vagy lány?
bocs nem muszáj válaszolnod csak kiváncsi vagyok és izgulok egy pöppet... :)
2015. aug. 9. 17:26
5/5 anonim válasza:
csak lazán :) add magad
bár én már 23 éves vagyok, de ennyi idősen ugyanilyen voltam én is :) (lány vagyok)
a középiskolai gólyatábor az egyik meghatározó élmény az életemben :)
remélem te is jól fogod magad érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!