Ugye senki sem ismer olyan könyvat amibe szerepel egy Marek nevû srác? Csakmer most próbálok írni egy könyvet és ôt szeretném az egyik fôszereplônek
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 17:38
1/3 anonim válasza:
Lengyel vagy cseh könyvekben lehetséges, sok könyvet olvastam, de ezzel a névvel még nem találkoztam, tehát nem kell félned amiatt, hogy plagizálással fognak gyanúsítani. Inkább a helyesírás miatt, khm.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudoom mindig mindenki ezt mondja 😊 de különbenis.valószínû hogy meg se fogom írni a könyvet.nem vaguok olyan típus.ötleteim vannak de leírni már nem tudom ôket 😩
2015. máj. 6. 19:31
3/3 anonim válasza:
Vladimir Páral: A képzelet kínja
Ebbe egy Marek Paar nevű srác a főszereplő, de ettől még szerintem te is írhatsz egy ilyen nevű emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!