Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt valaki, aki masszőrnek...

Van itt valaki, aki masszőrnek tanult?

Figyelt kérdés

Ma volt az első napom a gyógymasszőr suliban, és azt mondták hogy egymást fogjuk masszírozni, illetve szó volt krémekről is, szóval feltehetően félmeztelenül.

Ez most komoly??? Nem kötelezhetnek rá, hogy mások előtt levetkőzzek, ha tudtam volna, nem jelentkezek ide!!

Nem akarok az osztálytársaim előtt leöltözni, akkor sem ha csak lányok lesznek egy csoportban (mert hogy lány vagyok)! Bár már megvannak a csoportok, és koedukáltak!! Ez mi?? Mondja valaki, hogy ez csak valami vicc!!

2015. szept. 1. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, hidd el, hogy nem fogja érdekelni. De azért a végére csak kiderült, hogy mi zavar igazán. :-) Ha ki akar választani párnak, ne menekülj el előle.
2015. szept. 2. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Mellkas masszázsnál nem kell levenni a melltartót csak ha akarod.

Személyiségi jogokat azért nem fog 1 iskola sem megsérteni, kötelezővé se teheti. Nem beszélve arról, hogy nem tud mit tenni, ha te nem veszed le.

Többihez viszont vetkőzni kell fehérneműig, hisz ruhában mégis hogy akarsz masszírozni?

2015. szept. 3. 17:32
 13/13 anonim válasza:
52%
Kicsit gyerekesnek tartom a hozzáállásodat. Ha mindenáron ki akarod tanulni ezt a szakmát, akkor ezt el kell fogadnod. Masszőrtanulóként eleinte nekem is furcsa volt mikor mondták hogy egymást fogjuk masszírozni, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. A másik: ha tetszik a srác, akkor nyilván össze akarsz majd vele jönni, ami majd azzal jár hogy előbb-utóbb meglátja a pattanásos hátad. Úgyhogy erről ennyit. Vetkőzd le a gátlásaidat, ezzel csak megkeseríted a mindennapjaidat. Sok sikert!
2015. szept. 21. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!