Van itt valaki, aki masszőrnek tanult?
Ma volt az első napom a gyógymasszőr suliban, és azt mondták hogy egymást fogjuk masszírozni, illetve szó volt krémekről is, szóval feltehetően félmeztelenül.
Ez most komoly??? Nem kötelezhetnek rá, hogy mások előtt levetkőzzek, ha tudtam volna, nem jelentkezek ide!!
Nem akarok az osztálytársaim előtt leöltözni, akkor sem ha csak lányok lesznek egy csoportban (mert hogy lány vagyok)! Bár már megvannak a csoportok, és koedukáltak!! Ez mi?? Mondja valaki, hogy ez csak valami vicc!!
Mi is egymást masszíroztuk...
Mellkas masszázsnál a melltartót is le kell venni, mert csak így lehet a mellkast masszírozni...
Ilyen jellegű kérdésről hol tájozódtam volna? Itt? Fel sem merült bennem az ilyesmi, azt hittem mint a fodrászoknál, jönnek az önkéntesek, és őket masszírozzuk majd.
Hozzászokni nem fogok, mert 21 éves létemre 0 mellem van, soha senki előtt nem fogom levenni a melltartómat!! Illetve a hátam tiszta pattanásos, amivel nem lehet mit kezdeni, kb. csak a lézer segítene rajta, arra meg ugye kinek van pénze. És így 1. kinek lenne gusztusa engem masszírozni, 2. nem akarom, hogy az osztályban el kezdjék terjeszteni, hogy én milyen gusztustalan vagyok 😱😩
De amúgy mellkas masszázsnál azért van rajtunk valami lepel, nem? Nem fekszünk ott tök pucéran deréktől felfelé, ugye? Rá lehet húzni a mellre is, elvégre ez nem mellmasszázs, hanem mellkas masszázs...nem elég, ha csak a melltartó pántot vesszük le?
Amúgy nálatok is együtt masszíroztak fiúk a lányokkal??
De az a baj, hogy van az a srác...
És tudom, hogy én is tetszem neki, de ha meglát...annyi a szociális életemnek :/
Amúgy ezt nem tudtam a fodrászokról, bár én fizetnék, csak leöltöznöm ne kelljen :D
De nem, mert ruhán keresztül olyan, mintha azért olyan mintha lenne valami, közben meg nincs semmi :SS
Meg a hátam is pattanásos, nem akarom hogy meglássa, mert igen, ő is ott lesz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!