Ti hogyan fogjátok túlélni az évnyitót ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Az udvaron fogják megtartani a mi évnyitónkat és nagyon félek hogy rosszul leszek. Ezen a nyáron kétszer lettem nagyon rosszul az utcán és félek ,hogy évnyitókor megint ez lesz.
Ti mit tanácsoltok,mit csináljak évnyitókor? Nem mehetek be a terembe mert 8.-os vagyok és kísérni kell az elsősöket.
2015. aug. 31. 15:13
11/32 anonim válasza:
Úgy hogy nem rinyálok, és végigállom!
12/32 eznemlényeges válasza:
Ja igen végigállod, aztán elájulsz, gratulálok utolsó válaszoló.
14/32 anonim válasza:
SEHOGY!
A mai évnyitó halálra van ítélve!
15/32 anonim válasza:
Hideg sörrel, Farcry 4 et tolva otthon. :D
16/32 anonim válasza:
10-es: Most kit érdekel hogy te a légkondis irodádban dolgozol? Örülj hogy te ott vagy!
17/32 anonim válasza:
Valahogy mindenki kibírja. Az évnyitó olyan mint a 3-as metró muszály ott lenned! Én amúgy előtte egy 5 perccel iszok sokat és "bekenem" a hátam vízzel.
18/32 anonim válasza:
130. évet kezdi a suli :D VIP vendégek lesznek, öltönyben leszek, remélem bent tartják, bár ez nem valósznű......
19/32 anonim válasza:
De jó neked! Tök jó lenne ha VIP vendégek lennének az összes évnyitón! :D
20/32 anonim válasza:
Hát valahogy bírd ki, én 2 óra múlva egy zászlót viszek (szintén 8.-as és elsősöket vezetünk föl), nálunk majdnem minden évben rosszul lesz valaki, annyi az egész, hogy odamész egy tanárhoz (ne törődj senkivel, mert bárkivel előfordulhat) és megmondod neki, hogy rosszul vagy, és utána bementek, vagy árnyékba mentek, iszol egy pohár vizet, leülsz, megnyugodsz és ennyi. De tényleg szólj, ne ott főlj össze, én kicsit több mint egy éve nagyapám temetésén június végén rosszul lettem, épp az utolsó pillanatba szóltam, majdnem összedőltem, de egy sírra pont le tudtam ülni, apám adott vizet, és kb 1-2 perc múlva már kutyabajom se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!