Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti hogyan fogjátok túlélni az...

Ti hogyan fogjátok túlélni az évnyitót ebben a melegben?

Figyelt kérdés

Az udvaron fogják megtartani a mi évnyitónkat és nagyon félek hogy rosszul leszek. Ezen a nyáron kétszer lettem nagyon rosszul az utcán és félek ,hogy évnyitókor megint ez lesz.

Ti mit tanácsoltok,mit csináljak évnyitókor? Nem mehetek be a terembe mert 8.-os vagyok és kísérni kell az elsősöket.

2015. aug. 31. 15:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
32%
Nem kötelező nyolcadikosként évnyitóra menni.
2015. aug. 31. 15:16
 2/32 anonim ***** válasza:
35%
elég ha ballagásra mész
2015. aug. 31. 15:17
 3/32 eznemlényeges válasza:
60%
Ha rosszul leszel, menj be. Nem kényszeríthetnek arra hogy mindjárt elájulsz és te ott kísérd az elsősöket. Egyáltalán nem kynos, ha úgy érzed, nekem is volt már ilyen, mert én is állni akartam tovább , de már annyira rosszul lettem,hogy nem tudtam, és elég osszú ideig nagyon rosszul voltam, szóval nem éri meg.
2015. aug. 31. 15:17
 4/32 anonim ***** válasza:
76%
Egyél és igyál mielőtt elmész mindenképp. A támaszkodó lábaidat váltogasd, és fordítsd a fejed és a szemeid, ne csak egy pontra figyelj.
2015. aug. 31. 15:18
 5/32 A kérdező kommentje:

Muszáj elmennem mert ez az első tanítási nap ,nem csak az évnyitó és holnap kapjuk a könyveket is.

Köszönöm

2015. aug. 31. 15:20
 6/32 anonim ***** válasza:
78%
Vigyél magaddal egy kis palack jéghideg vizet és ha rosszul érzed magad, akkor ne törődj semmivel, menj be hűvösre.
2015. aug. 31. 15:24
 7/32 anonim ***** válasza:
17%
Légkondicionált munkahelyen.
 8/32 anonim ***** válasza:
82%

Lehet kapni ilyen hideg-meleg párnákat a gyógyszertárban. Két órára be kell tenni a hűtőbe és kellemes hideg lesz sokáig, ha nagyon meleged van azt használhatod. Vigyél vizet, keress árnyékos helyet.

Ha nagyon nem bírod akkor mondd meg hogy rosszul vagy és be kell menned leülni kicsit. Vagy szólj előre egy tanárnak, hogy figyeljen rád.

9/32 anonim ***** válasza:
82%
Ha lány vagy ne magassarkút vegyél fel. És ha rosszul leszel ülj le nyugodtan. Nálunk is mindig leül az aki rosszul van.
 10/32 anonim ***** válasza:
11%

20 fokban a légkondis irodában :D

22F

2015. aug. 31. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!