Az egyetemi éveknek mindenképp része kell hogy legyen a gyakori lerészegedés?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy az egyetem ad helyet már egy ideje annak a fertőnek, amitől a szülők féltik a gyerekeiket. Piálás, egymás ágyába fetrengés, esetenként drog is. Tisztelet persze a kivételnek, de az első mindenképp egy jellemzője az egyetemi életnek. Kérdem én, aki így akar élni, hetente fetrengeni a saját hányásában, az miért veszi el másoktól a helyet, akik esetleg szofisztikáltan szeretnék leélni az egyetemi éveiket?2015. aug. 29. 19:43
11/11 anonim válasza:
Nálunk ez már gimiben is így volt. Az osztálykirándulás előtt a legnagyobb probléma mindig az volt, hogy ki mennyi/milyen piát visz. Pedig nagyon jó iskola volt. Én sem voltam részeg, most sem tervezem. Akkor sem ha emiatt kevesebb barátom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!