Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor mikor vegyem fel a...

Most akkor mikor vegyem fel a tárgyaimat?

Figyelt kérdés
Idén kezdek és a neten azt olvastam hogy az iskolánkban aug. 31-től van tárgyfelvétel de közben szept. 2-án van olyan külön program, beosztva tárgyfelvétel, HÖKösök is mondták hogy addig ezzel semmi dolgunk de mi van ha pér szemfüles befoglalja addigra a jó helyeket? Illetve szeretnék egy kötelezően választható tárgyat idén felvenni de addigra biztos betelnek a helyek rá.
2015. aug. 13. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre azért nem lehet így válaszolni, mert intézményenként nagyon nagy különbségek különbségek lehetnek. Nem írtad, hogy melyik intézmény, milyen szak.
2015. aug. 13. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, hogy augusztus 31-tol a felsobbeveseknek nyilik meg a targyfelvetel, ti raertek szeptemberben, mikor mar elmondjak, hogy mire lesz szukseg, meg segitenek. Nyugi, ha a HOK mondja, akkor az biztos ugy van.

En erre rafaztam elsoeves koromban, mert buzgomocsingkent rogton a targyfelvetel megnyitasanal mindent felvettem...aztan par nap mulva jottek az infok, hogy melyik targyat kinel erdemes felvenni, ez nagyon nem mindegy.

Hidd el, hasznos lesz az a tajekoztato, te meg nem maradsz le semmirol.

2015. aug. 13. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, megkerdezhetem hogy ez melyik suli? Nekem is ugyanez a dilemmám, és nálam is szept 2-ára van egy ilyen program. :D de nem nagyon tudom hogy mihez kezdjek. :)
2015. aug. 13. 23:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Bgf PSZK :) akkor várok aztán ha pár tárgyat nem tudok felvenni majd második félévben felveszem. Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!