Ha önállóan szeretnék fizikát tanulni, melyik mozaik könyve (ke) t vegyem meg? A 9-10-11. osztályoskat vagy csak a 11-12. osztályos könyvet?
Tudnátok ajánlani egy jó feladatgyüjteményt is?
Illetve egy kis off: a matek tanuláshoz(főleg deriválás, integrálás) melyik könyvet vegyem meg a Bolyai-féle integrálszámítás vagy az Obádovics könyvet?
Köszönöm a válaszokat!
Fizikából milyen szinten vagy? Ha az alapokkal tisztában vagy, akkor veheted 9. osztályostól, ha nem, akkor a 7-estől. Imádom ezt a könyvsorozatot, nagyon jól magyaráz.
Ha kicsit komolyabb szintre is kiváncsi vagyok, akkor ajánlom ezt a könyvet:
Alapoktól magyaráz, jóval több tudásra tehetsz szert, példamegoldások is vannak benne, de ezt csak akkor ajánlom, ha az alapok készségszinten megvannak Nálad.
Feladatgyűjteménynek az egységes érettségi feladatgyűjteményt ajánlanám, mind a két kötetét, itt a link az egyeshez:
Matekhoz én ezt tudom ajánlani:
Bárczy Barnabás: Differenciálszámítás valamint az Integrálszámítás könyvei. Keress rájuk!
A 7-8. osztályos anyagot a neten gyorsan átfutom. Viszont megtudod mondani, hogy te melyiket használtad? A három könyvet (9-10-11) vagy csak azt az egyet ami átöleli az egészi középsikolai anyagot(11-12)?
A Bolyai könyv alatt én is a Bárczy félét értettem, de szeintem csak az integrálszámítást veszem meg, a diff. számítással még ráérek.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!